Δώρα Γκουντούρα – Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Χάρη Γιακουμάτο

Βρισκόταν δίπλα της στο Παρίσι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δώρα Γκουντούρα – Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Χάρη Γιακουμάτο

Η Δώρα Γκουντούρα ξεχώρισε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο για την αδικία που υπέστη και της στέρησε ενδεχομένως ένα μετάλλιο από την ξιφασκία, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε και ξεπέρασε αυτό το πλήγμα.

Μιλώντας στο Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, η Δώρα Γκουντούρα αναφέρθηκε σε αυτό καθώς και στην αποκάλυψη της σχέσης της με τον επιχειρηματία και πρώην Survivor, Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος βρισκόταν δίπλα της στο Παρίσι και την στήριξε.

«Η σύγχυσή μου ήταν τεράστια, ήταν τόσο ανάμεικτα τα συναισθήματα, ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι γιατί ήξερα ότι βρισκόμουν σε καλή μέρα αγωνιστικά. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα είμαι έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά. Όταν πήγα να κοιμηθώ το βράδυ ήμουν καλά με τον εαυτό μου», δήλωσε σχετικά με τη μέρα των αγώνων η Δώρα Γκουντούρα.

Όσον αφορά τα λάθη της διαιτησίας, η ξιφομάχος τόνισε πως: «Δεν θέλω να εστιάζει ο κόσμος σε αυτό. Δεν είμαι αδικημένη, είμαι κάτι παραπάνω από αυτό και δεν θέλω να μου μείνει αυτός ο χαρακτηρισμός. Δεν ήμουν πάντα τόσο αισιόδοξη. Έχει να κάνει με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, αλλά και με τον ψυχολόγο μου».

Η αναφορά της Δώρας Γκουντούρα στον Χάρη Γιακουμάτο

Κλείνοντας μίλησε για τον σύντροφό της, Χάρη Γιακουμάτο. «Με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που εστίασαν στην σχέση μου και όχι την ιδιότητά μου ως αθλήτρια. Έχω τόσα να πω ως αθλήτρια και αυτό έχει ανάγκη η κοινωνία, όχι να ασχολείται με τον “σύντροφο της Δώρας”. Ο σύντροφός μου ήταν στο Παρίσι και φώναζε. Χάρηκε επειδή ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει ποια πραγματικά είμαι», σημείωσε η Δώρα Γκουντούρα. Δείτε τι είχε δηλώσει εκείνος μετά τον αποκλεισμό της