Ράνια Τζίμα: «Ο Γαβριήλ μπορεί να μου τεντώσει το νευρικό σύστημα, να το κάνει δαντέλα»

«Μαλώνουμε, έχουμε συγκρούσεις»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Buongiorno ήταν σήμερα (17/9) η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της, για την οποία «λιώνει», καθώς και στη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2016 και έκτοτε μόνο... φλατ δεν έχουν μείνει, σύμφωνα με την ίδια.

«Η κόρη μου, η Ελένη, είναι φανταστική. Μου λένε ότι είναι πολύ γλυκό πλάσμα. Νομίζω δεν μοιάζει στον χαρακτήρα ούτε σε μένα, ούτε στον Γαβριήλ και το χαίρομαι πάρα πολύ αυτό. Είναι διαφορετική και από τους δυο μας. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητη, τόσο που κατά καιρούς μας έχει προβληματίσει πολύ και τους δυο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα για να συμπληρώσει: «Δεν είμαι καθόλου αυστηρή μαζί της και ο Γαβριήλ διαμαρτύρεται γιατί λέει ότι τον αφήνω να κάνει τον κακό. Αλήθεια είναι. Της έχω τρομακτική αδυναμία. Δεν αντέχω τη σύγκρουση μαζί της. Μια φορά της έχω μιλήσει απότομα μέσα στο αυτοκίνητο, και άλλη μια φορά την έβαλα τιμωρία στο δωμάτιό της».

Δείτε επίσης: Πυρ και μανία η Ράνια Τζίμα για Στέφανο Κασσελάκη: «Έβγαλε τον σκύλο του να κάνει την ανάγκη του έξω από τα γραφεία; Ήμαρτον δηλαδή!»

Πώς σχολίασε η Ράνια Τζίμα τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Όσον αφορά το σύζυγό της, τόνισε πως δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα. «Δεν είμαστε φλατ σε καμία περίπτωση. Ήρεμη είμαι εγώ, αλλά ο Γαβριήλ που φαίνεται καλούλης και γλυκούλης μπορεί να μου τεντώσει το νευρικό σύστημα, να το κάνει δαντέλα. Ώρες ώρες γίνεται πάρα πολύ εσωστρεφής, κλείνεται στον εαυτό του. Εκπέμπει κάτι, το οποίος δεν μπορείς να το καταλάβεις», σημείωσε η Ράνια Τζίμα.

«Δεν είμαστε η οικογένεια στις διαφημίσεις που ξυπνάμε όλοι γυαλισμένοι και χαρούμενοι. Μαλώνουμε, έχουμε συγκρούσεις, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες φάσεις στη μεταξύ μας σχέση, πάρα πολύ δύσκολες. Όπως νομίζω όλα τα ζευγάρια», κατέληξε ως καλεσμένη στο πρωινό του Mega.