Η Χριστίνα Μπόμπα πιο σέξι από ποτέ - Η αισθησιακή καμπάνια γνωστής μάρκας εσωρούχων

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / christina bompa
Instagram / christina bompa

Σε ρόλο... μοντέλου είδαμε την Χριστίνα Μπόμπα-Τανιμανίδη πρόσφατα, καθώς η πρώην μηχανολόγος και νυν influencer συμμετέχει σε καμπάνια γνωστής μάρκας εσωρούχων. Στην φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες του διαφημιστικού, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φαίνεται πιο σέξι από ποτέ φορώντας όμορφα κομμάτια με δαντέλες και φλοράλ.

«Δαντέλες και κομψά φλοράλ σε έναν θηλυκό και ρομαντικό συνδυασμό», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram με τη μορφή story.

Δείτε το σέξι βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο, το ζευγάρι βρίσκεται χώρια καθώς ο σύζυγος της Χριστίνας Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης, βρίσκεται στην Ουγκάντα για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο ίδιος, μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για την επιστροφή της νέας τους ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όλα όσα ξέρουμε για την νέα εκπομπή).

Ο διαδικτυακός «διάλογος» του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα

«Η διοργάνωση όλων αυτών των ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Δείτε την εικόνα:

Λίγες ώρες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε αναδημοσιεύοντας το παραπάνω βίντεο στον δικό της λογαριασμό, ενώ σε ξεχωριστή ανάρτηση εξέφρασε δημόσια πόσο πολύ της έχει λείψει. «Αχ, πόσο μου λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, με τον Σάκη ωστόσο να μην αργεί και να της απαντάει σε ξεχωριστό story «...εμένα να δεις πόσο». Μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά παραμένουν πάντα κοντά, έστω και με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Δείτε την εικόνα: