Ελένη Χατζίδου: «Αυτοί που υποτιμούν τους παίκτες ριάλιτι θα έκαναν "κρα" για να πάνε»

«Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τα χρήματα που δίνονται είναι πολλά»

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram
Instagram

Ολοένα και μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των Ελλήνων celebrities που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως παίκτες σε κάποιο από τα πολλά παιχνίδια ριάλιτι που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσά τους και η Ελένη Χατζίδου, η οποία συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσα από το Fame Story ενώ πριν μερικά χρόνια συμμετείχε και στο Survivor. Πλέον, παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή Breakfast @Star, όπου δεν διστάζει να εκφράζει την άποψή της για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφάσισε να σχολιάσει την τάση πολλών να χρησιμοποιούν υποτιμητικά τον όρο "παίκτες ριάλιτι", τονίζοντας ότι πολλοί είναι οι επικριτές που στην πραγματικότητα θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε ένα από αυτά τα shows, καθώς τα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες είναι πάρα πολύ υψηλά.

«Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε υποτιμητικά “α, παίκτης ριάλιτι είναι αυτός”, “κρα” θα κάνανε να πάνε σε ένα ριάλιτι και να πάρουν τα χρήματα. Τα χρήματα ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι είναι πολλά που δίνονται», υποστήριξε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Τρία χρόνια από τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου - Τα δύο υπέρλαμπρα νυφικά και το διαμαντένιο στεφάνι στα μαλλιά της

Όλα όσα είπε η Ελένη Χατζίδου