Απόστολος Λύτρας: Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για το ξεφάντωμά του στα μπουζούκια

Ποιοι άλλοι ήταν μαζί του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας πριν από μερικά 24ωρα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τις φυλακές Κορίνθου και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα, επέστρεψε γρήγορα στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του. Ξεκίνησε να πηγαίνει για καφέδες και φαγητό με φίλους (δείτε εδώ τα πλάνα και τις δηλώσεις του όταν τον "τσάκωσαν") και το Σάββατο 14/9 πήγε και στα μπουζούκια.

Κυκλοφόρησαν κάποια βίντεο του από εκεί, όπου διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου - δείτε τα εδώ - και το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας τι έκανε εκεί ο ποινικολόγος, αλλά και ποια είναι η σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για το ξεφάντωμα του Απόστολου Λύτρα στα μπουζούκια

«Ναι το Σάββατο. Διασκέδασε εκεί κοντά μου, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιάννη Γρόση. Πολύ αδυνατισμένο τον είδα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν η κορούλα του μαζί, ήταν τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Χορέψαμε, κατέβηκα κάτω, τον χαιρέτησα…Μου πέταξε λουλουδάκια… Πήρα αγκαλιά την κόρη του. Χόρεψε κοντά μου η κόρη του. Τον ξέρω πολλά χρόνια! Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Ταλαιπωρημένος και κουρασμένος μου φάνηκε, γιατί όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε…

Εντάξει, χρειαζόταν να πάρει λίγο τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά. Ερχόταν πάρα πολλά χρόνια, φίλος, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Ήταν χαρούμενος που χόρευε η κόρη του μπροστά μου. Τραγούδησα για την κόρη του "το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου". Ήταν αδύνατος, αδυνατισμένος πολύ, καταβεβλημένος, κουρασμένος. Εντάξει, δεν ήταν λίγο αυτό που πέρασε. Δεν είναι και το καλύτερο να περάσει ένα τέτοιο συμβάν, αυτό που του συνέβη. Έτσι δεν είναι; Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του, που βγήκε από την φυλακή. Ήταν με την οικογένειά του, ήταν χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.