Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό Γιάννη Αϊβάζη - Μαρίας Κορινθίου: «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή!»

Μετά την ασυμφωνία των δηλώσεων του ζευγαριού για το διαζύγιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό Γιάννη Αϊβάζη - Μαρίας Κορινθίου: «Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή!»

Ο Γιάννης Αϊβάζης "έσπασε" τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Μαρία Κορινθίου και ξέσπασε για τις φήμες περί διαφημιστικού κόλπου που πυροδότησε η συνέντευξη της δεύτεργης - δείτε εδώ τις δηλώσεις του, γεγονός που σχολιάστηκε στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.

Η Φαίη Σκορδά, συγκεκριμένα, θέλησε να εκφράσει την άποψή της, τονίζοντας πως είναι πραγματικά πολύ άσχημο για μία οικογένεια στην οποία υπάρχει και παιδί, να γράφονται και να διαδίδονται αυτά τα πράγματα. Άλλωστε και η ίδια έχει περάσει από την περίεργη φάση του χωρισμού και το πρώτο πράγμα που προσπαθούσε και συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει είναι να κρατήσει τους γιους της μακριά από όλο αυτό.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο Αϊβάζη και Κορινθίου

«Εδώ βλέπουμε δύο ανθρώπους - που το γεγονός προφανώς ισχύει και μιλάμε για τον χωρισμό - αλλά αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο χωρισμό - γιατί είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες - μπροστά στους δημοσιογράφους, με διαφορετικό τρόπο. Η ασυμφωνία των δηλώσεων, που είναι εμφανής, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους. Δηλαδή ανακοίνωση μπορεί να μην έγινε, αλλά ότι βγήκε προς τα έξω, βγήκε προς τα έξω η είδηση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν με χαμηλούς τόνους. Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί, σχετικά με αυτούς που είπαν και υπονόησαν - και το ανέφερε ο Αϊβάζης - ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν για διαφήμισαν για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε» - δείτε εδώ το σπίτι που μένει ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό.