Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έπεσα και σκοτώθηκα...» - Το δύσκολο καλοκαίρι μετά το ατύχημά της

Η εξομολόγησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παναγοπούλου: «Έπεσα και σκοτώθηκα...» - Το δύσκολο καλοκαίρι μετά το ατύχημά της

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το καλοκαίρι που πέρασε μετά το ατύχημά της. Η παρουσιάστρια, λίγο πριν ξεκινήσει τις διακοπές της, ξαφνικά, έσπασε το χέρι της και έτσι δεν κατάφερε να χαλαρώσει εντελώς όπως θα ήθελε τις ημέρες που έμεινε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Εξήγησε, μάλιστα, πως ο γιατρός, όταν την εξέτασε, τις έδωσε δύο επιλογές. Έπρεπε να αποφασίσει εάν ήθελε να μπει στο χειρουργείο ή αν θα φορούσε γύψο για να αναρρώσει. Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε να το δέσει - δείτε εδώ.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παναγοπούλου για το ατύχημά της

«Έσπασα το χέρι μου τρεις μέρες πριν τις διακοπές. Περπατούσα στο ίσιωμα και έπεσα και σκοτώθηκα. Νόμιζα ότι απλά έπαθα στραμπούληγμα, και μου λέει ο γιατρός "δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε διακοπές, γιατί είναι σπάσιμο, ή γύψο ή εγχείρηση". Πήγα διακοπές αλλά δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο στη θάλασσα, ήταν όλα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η ίδια εξομολογήθηκε τι κάνει και βλάπτει ακόμη περισσότερο την υγεία της: «Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου, όταν έχω να κάνω μία δουλειά πρέπει να γίνει σωστά. Εκεί μπορεί να μην κοιμηθώ. Ο ύπνος την πληρώνει, και αυτό είναι κακό βεβαίως γιατί πάντα κόβω απ' τον ύπνο. Για την προσωπική μου ζωή μένει χρόνος, για τον ύπνο όχι, και αυτό είναι πολύ κακό για την υγεία μου. Μπορεί να μην φάω και να μην κοιμηθώ, θα κάνω τα πάντα, αλλά βλάπτω την υγεία μου και εκεί χάνω την ισορροπία».