Άκης Σακελλαρίου: Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο ηθοποιός - Τα πρώτα λόγια του από το νοσοκομείο

Αναβληθηκε η χθεσινή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Χθές, ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η παράσταση "Ικέτιδες του Αισχύλου" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η είδηση για το τροχαίο ατύχημα έγινε γνωστή μέσω των social media. Το θέατρο προέβη σε μια ανακοίνωση μέσω του Instagram, όπου ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση του ηθοποιού, αλλά και, την αναβολή της παράστασης.

Διαβάστε επίσης: "Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και.." Η αποκάλυψη του Άκη Σακελλαρίου για την περιπέτεια με την υγεία του"

«Eίμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε..»

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του θεάτρου έχει ως εξής:

«Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται.

Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση».

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

@egiarkia / Instagram

Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Το πρωί της Τρίτης (17/09), στην εκπομπή το "Πρωινό" έγινε γνωστό ότι ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο πόδι του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Όπως τόνισαν στην εκπομπή, ο ηθοποιός βρίσκεται σε μεγάλο πόνο και πρόκειται να μπει για χειρουργική επέμβαση αύριο.

Η άτυχη στιγμή έλαβε μέρος στην λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Μέτς, ενώ ο Άκης Σακελλαρίου επέβαινε την μηχανή του, ένα λεωφορείο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο ίδιος, σχολίασε από το νοσοκομείο σχετικά με το ατύχημα του ότι: "Ο οδηγός δεν με είδε καν".

Αναμένουμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις για την υγεία του.

Η σπάνια εμφάνιση με την καλλονή κόρη του, Σμαράγδα λίγες μέρες πριν το τροχαίο

Ο Άκης Σακελλαρίου την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη με την κόρη του, Σμαράγδα, σε μια σπάνια εμφάνιση στη θεατρική στο Ηρώδειο, όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο γνωστός ηθοποιός και η γυναίκα του, Τίνα Βασιλικού, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Το ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές εμφανίσεις με την κόρη και τον γιο τους.

Ο Άκης Σακελλαρίου δηλώσει ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά του. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξη του είχει αναφερθεί στην κοντινή τους σχέση, αλλά και στην περιπέτεια της υγείας του που πέρασε πρόσφατα:

«Mε τα παιδιά μου είμαι κοντά. Θέλω να καταλάβουν ότι το συναίσθημα του φόβου που έχεις όταν βγαίνεις στην κοινωνία, κάπως έχει αμβλυνθεί.

Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, όταν σκέφτομαι ότι αυτό που βλέπω, μυρίζω, ακούω, γεύομαι, θα μπορούσα να μην το αισθάνομαι και ότι στο τσακ γλίτωσα, αυτόματα έχω μια αίσθηση γενναιοδωρίας απέναντι σ’ αυτό που λέμε ύπαρξη.» υπογράμμισε ο ίδιος.

Δείτε φωτογραφίες από την οικογενειακή βραδιά:

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP