Ο Γιάννης Αϊβάζης σβήνει την φωτιά που άναψε χθες η Μαρία Κορινθίου - Τι είπε για το διαφημιστικό κόλπο του χωρισμού

Οι πρώτες του δηλώσεις για το διαζύγιό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Αϊβάζης σβήνει την φωτιά που άναψε χθες η Μαρία Κορινθίου - Τι είπε για το διαφημιστικό κόλπο του χωρισμού

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου σε γνωστό σούσι μπαρ και εκεί τον εντόπισε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μαζί με πολλούς δημοσιογράφους. Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και αφορούσαν τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός ήρθε σε πολύ αμήχανη θέση, καθώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη πως το διαζύγιο ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις της κάποτε καλής του, και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι αλήθεια, τονίζοντας πως είναι πολύ άσχημο για μία οικογένεια που υπάρχει και παιδί να γράφει και να διαδίδει κάποιος δημοσιογράφος τέτοια πράγματα - δείτε εδώ το love story τους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου

«Περίεργα πέρασα το καλοκαίρι, αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση όποτε μετά από τόσα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά καλά. Στην ερώτηση που μου έκαναν είπα ότι ακόμα και ένα διαζύγιο με τον αγαπημένο σου άνθρωπο μπορεί να είναι σε καλή βάση. Έτσι πρέπει να είναι. Η συνεργασία με την Μαρία στο θέατρο είχε κλειστεί πολύ πριν από την απόφαση μας. Δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από συναδέλφους σας.

Είναι πολύ ηλίθιο ενώ υπάρχει μία οικογένεια και ένα παιδί από πίσω, ότι κάποιος μπορεί να χαλάσει το σπίτι του για ένα διαφημιστικό κόλπο. Τα οικογενειακά των ανθρώπων δεν μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα, δεν σας αφορά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συνέντευξη και θα πούμε κάποια πράγματα, μέχρι εκεί που σας αφορά. Έχω χωρίσει με την Μαρία. Αφού το ξέρετε. Θέλετε τη δική μου επιβεβαίωση; Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Προφανώς υπάρχει αγάπη», είπε αρχικά.

«Το θέμα της παράστασης μας το κάνει δύσκολο. Είναι ο χωρισμός. Δεν έχει αλλάξει κάτι....», πρόσθεσε έπειτα για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με την πρώην σύζυγό του.

Τι είχε δηλώσει μόλις χθες η Μαρία Κορνθίου και άναψε φωτιές για το διαφημιστικό κόλπο του χωρισμού

«Δεν είναι ώρα. Δεν θα τα συζητήσω. Δεν θα συζητήσω τίποτα από όλο αυτό. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ καλά. Δεν ανακοινώσαμε εμείς τίποτα. Ποιος έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση; Δεν θα τοποθετηθώ. Όταν έρθει η ώρα. Είναι σημαντικό. Είναι η ζωή μου, η οικογένεια μου. Θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα» - δείτε εδώ το σπίτι που μένει εκείνη μετά τον χωρισμό τους.