Άντζελα Δημητρίου – Μετά την επανασύνδεση με την κόρη της, βαφτίζει την εγγονή της: Όλες οι λεπτομέρειες

Ξανά ενωμένη η οικογένεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου – Μετά την επανασύνδεση με την κόρη της, βαφτίζει την εγγονή της: Όλες οι λεπτομέρειες

Την ομορφότερη μέρα της κοινής τους ζωής ετοιμάζονται να ζήσουν η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση. Το ζευγάρι, που πλέον έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με την αγαπημένη τραγουδίστρια θα βαφτίσει την κόρη του την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Η τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό Σουσού», ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Μικαέλα-Αγγελική. Η οικογένεια φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της τυχόν διαφορές που υπήρχαν στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση (Φωτογραφίες)

Σε μία εβδομάδα η βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου

Το προσκλητήριο για τη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου έχει ήδη αποσταλεί σε φίλους και συγγενείς, προσκαλώντας τους να παραβρεθούν σε αυτή τη σημαντική οικογενειακή στιγμή. Στην εκπομπή του Open προβλήθηκε επίσης φωτογραφία εικόνα του προσκλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα.

Η Άντζελα Δημητρίου έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα όσον αφορά τους οικογενειακούς της δεσμούς, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή της μαζί με την κόρη της, Όλγα, και τον γαμπρό της, Φώτη, στον γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα.

Εμφανώς ευδιάθετη, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με συναδέλφους της όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Δημήτρης Κοντολάζος, και έδειχνε ότι σε κάθε περίπτωση η οικογενειακή γαλήνη έχει επιστρέψει στο σπιτικό τους.

Η μικρή Μικαέλα έχει ανανεώσει την Άντζελα Δημητρίου, που δεν χάνει ευκαιρία για να περάσει όμορφες στιγμές μαζί της καθημερινά.