Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιατί άργησε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στην οικογένειά της - "Το ανακοίνωσα στον 7ο μήνα"

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

"Ποδαρικό" στην πρεμιέρα της εκπομπής "Happy Day", έκανε για δεύτερη φορά η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καθώς διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός πριν από 3 χρόνια ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της ίδιας εκπομπής, όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της μωρό.

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που άργησε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, ακόμα και στους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

Τι είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Άργησα να το ανακοινώσω γιατί δεν το σκεφτόμουν. Δεν είχα την ανάγκη να το κάνω. Το πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Το ανακοίνωσα στον 7ο μήνα. Όταν ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το επικοινωνήσω, το έκανα. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2010. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουμε οικογένεια, το κάναμε. Ήρθαν όλα στην ώρα τους»

«Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Συριοπούλου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί σχέση με τον Στράτο Πατσατζή, ωστόσο αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2023, βαφτίζοντας και τον γιο τους, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ (δείτε εδώ φωτογραφίες). Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την χαρά της για το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Δείτε την όμορφη εικόνα από τον γάμο τους: