Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί την πήρε τηλέφωνο ο Στέφανος Κασσελάκης;

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: GLOMEX & NDPPHOTO
Collage: GLOMEX & NDPPHOTO

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. Όπως ανέφερε στον αέρα η γνωστή παρουσιάστρια, αυτός που την κάλεσε δεν ήταν άλλος από τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από τότε που ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της, κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη του είχε στείλει μήνυμα μερικές ημέρες πριν, καθώς επιθυμούσε να του ευχηθεί για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ. Υπενθυμίζουμε το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στα Χανιά, σε μια λαμπερή εκδήλωση με πολλά δημόσια πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Οι καλεσμένοι της δεξίωσης έδειχναν τις ταυτότητες τους για να μπουν - Ο χώρος που άφηναν τα κινητά τους

Τι συζήτησαν Καινούργιου και Κασσελάκης

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου, για να της ευχηθεί καλή επιτυχία για την πρεμιέρα της και για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια που τον είχε καλέσει στην εκπομπή της.

«Συμπαθώ τον Στέφανο Κασσελάκη σε προσωπικό επίπεδο. Χθες με πήρε τηλέφωνο, του είχα στείλει και εγώ για τον γάμο του. Με πήρε να μου ευχηθεί “Καλή επιτυχία”. Ούτε να μου πει κάτι ή να ρωτήσει οτιδήποτε. Μου ευχήθηκε και με ευχαρίστησε που ήταν και πέρσι καλεσμένος στην εκπομπή. Τον ρώτησα πώς είναι και μου είπε “Δόξα τω Θεώ Κατερίνα μου” και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είναι ένας κύριος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο: