Γιάννης Αϊβάζης – Αυτές είναι οι σχέσεις του με την Μαρία Κορινθίου μετά το χωρισμό

Πώς απάντησε στις κακές γλώσσες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο χωρισμός του Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου το περασμένο καλοκαίρι, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας (τα 16 ως παντρεμένοι), σίγουρα έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία», καθώς το ζευγάρι δεν είχε δώσει καμία ένδειξη ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στο γάμο του. Στις πρώτες αντιδράσεις τους και οι δύο ηθοποιοί κράτησαν χαμηλούς τόνους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, παρά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη, για το ilovestyle, ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τη Μαρία Κορινθίου, καθώς και στην επαγγελματική τους συνύπαρξη στο θέατρο.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: "Ανάβει φωτιές" μετά το χωρισμό από την Κορινθίου - Η φωτογραφία του με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης αναβάλλεται για τον Μάιο η πρεμιέρα της παράστασης «Ο τελευταίος χορός», που επρόκειτο να ανέβει τον Οκτώβριο, «λόγω γεγονότων», αναφερόμενος προφανώς στον χωρισμό του με τη Μαρία Κορινθίου και όσους είπαν ότι συνέπεσε με τη συνεργασία τους για διαφημιστικούς λόγους. «Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά», σημείωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι που πιέζουν την Μαρία κι εμένα όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα, γιατί είναι προσωπικό κομμάτι. Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται όταν χωρίζει ένα ζευγάρι να πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό», συμπλήρωσε σχετικά με τον χωρισμό του ο Γιάννης Αϊβάζης.

Είναι προφανές ότι οι σχέσεις του με τη Μαρία Κορινθίου παραμένουν σε καλό επίπεδο, καθώς πέρα από την επικείμενη συνεργασία τους, έκαναν διακοπές όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι με την κόρη που έχουν αποκτήσει, την Ισμήνη. Πέραν αυτού ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε και για την κινηματογραφική ταινία που πρόκειται να συμμετέχει μαζί με την αδερφή της Dua Lipa, Rina.