Κατερίνα Σαλακά: «Σήκωσε το χέρι σαν τον Κολοκοτρώνη και είπε με αγενές ύφος...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον διωγμό από τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Σαλακά: «Σήκωσε το χέρι σαν τον Κολοκοτρώνη και είπε με αγενές ύφος...» -

Πριν από μερικές ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό, καθώς η Κατερίνα Σαλακά, η διάσημη life coach του Tik Tok, ανέβασε μία σειρά από βίντεο έξω από το στάδιο, κατά τα οποία ξεσπούσε εναντίον της τραγουδίστριας και των συνεργατών της, κατηγορώντας τους για πολύ άσχημη συμπεριφορά απέναντί της, αλλά και τον διωγμό της από την σκηνή, παρά την συνεννόηση και την συνεργασία που υπήρχε (δείτε εδώ το ξέσπασμα).

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την πλευρά της καλλιτέχνιδας, η οποία μπορεί να μην προχώρησε σε καμία δήλωση, ωστόσο υπήρξε ολόκληρη ανακοίνωση από τον συνεργάτη της, σύμφωνα με την οποία δεν έγινε ποτέ κάποια συζήτηση για συνεργασία ούτε και συνεννόηση για να ανέβει στο stage η Κατερίνα Σαλακά για να τραγουδήσει μαζί της εκείνο το βράδυ - δείτε εδώ το κείμενο.

Η απάντηση της Κατερίνας Σαλακά για το περιστατικό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι

Από εκείνη τη στιγμή τα βίντεο της life coach σβήστηκαν από τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα, ακολούθησαν και κάποια unfollow από την πλευρά της Μαρίνας Σάττι, όμως μέρες αργότερα η viral επαγγελματίας υγείας δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο, κατά το οποίο εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη, κάνοντας λόγο για μηνύματα και αποδείξεις που έχει στην κατοχή της, τα οποία επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της για την συνεργασία με την τραγουδίστρια.

«Τηλεφώνησα στην Μαρίνα Σάττι και τον συνεργάτη της και δεν το σήκωσε κανείς. Ζήτησα από την υπεύθυνη θεάτρου του Λυκαβηττού να με εξυπηρετήσει, να με πάρει μέσα και να φωνάξει κάποιον από την παραγωγή. Η ώρα περνούσε και φυσικά είχα χάσει το κέφι μου από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά, αλλά σαν επαγγελματίας ήθελα να κάνω συνεννόηση για να είμαι οκ, αφού με είχαν προσκαλέσει να εμφανιστώ και στον Λυκαβηττό.

Τελικά, ήρθε η Μελίνα Ξανθοπούλου, η συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, για να μιλήσουμε. Παρόλο που με αναγνώριζε με το όνομά μου, άρχισε να με ρωτάει αν έχω αποδεικτικό για την συνεννόηση, ότι δηλαδή έχω προσκληθεί για να ανέβω στη σκηνή. Η αλήθεια είναι ότι σάστισα, γιατί δεν περίμενα τέτοια ερώτηση. Ακολούθως, πήγε μέσα στα καμαρίνια και εξαφανίστηκε. Ξαναβγήκε όταν επίμονα της τηλεφώνησα, αφού θυμήθηκα ότι έχω αποδεικτικό από μήνυμα της Μαρίνας Σάττι, το οποίο έκανε screenshot και της το έστειλα. Τότε πήγε μέσα ξανά και μετά από λίγο εμφανίστηκε και μου είπε "έτσι ήταν το πρόγραμμα, αλλά άλλαξε". Έμεινα σύξυλη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήκωσε το χέρι σαν τον Κολοκοτρώνη, όταν της ζήτησα να πάω τουαλέτα στα καμαρίνια και μου είπε με αγενές ύφος "δεν επιτρέπεται να πάτε στα καμαρίνια, θα ανεβείτε τη σκάλα, θα πάτε αριστερά στην καντίνα, εκεί δίπλα έχει τουαλέτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε". Ίσως αυτό συντέλεσε στη δραματικότητα των γεγονότων και έπαθα σοκ», είπε μεταξύ άλλων.