Θέμης Αδαμαντίδης: Είναι οριστικό - "Δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας η αιτία του χωρισμού.."

Εκκρεμεί η δίκη του για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας

Πηγή φωτογραφιών: NDP
Πηγή φωτογραφιών: NDP

Ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου θα τραγουδάει για φέτος τον χειμώνα, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε τον οριστικό χωρισμό του από τη σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη με την οποία αντιμετώπιζαν πολλά θέματα τον τελευταίο χρόνο.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο ίδιος, όταν ερωτήθηκε από τις κάμερες του Happy Day αν είναι οριστική η απόφαση του χωρισμού, απάντησε:

«Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Είναι ο προορισμός του καθένα. Εγώ έχω κάνει οικογένεια, παιδιά. Δεν ήταν μόνο αυτό αιτία χωρισμού. Για δυο ανθρώπους υπάρχει μια περίοδος που είναι καλά. Όταν πάψει να υπάρχει είναι σωστό να χωρίζουν» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Η σκοτεινή πλευρά της σχέσης του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκης

Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ, τον τελευταίο 1 χρόνο συζούσαν μαζί στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Παρόλο που η σχέση τους αντιμετώπισε πολλές κρίσεις, καθώς είχαν ανταλλάξει μηνύσεις μεταξύ τους το 2022 για ενδοοικογειακή βία, κατάφεραν να τα ξαναβρούν και να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Η τελευταία έξοδος όπου το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν στις 16 Αυγούστου του 2024 στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον ακολούθησε για να τον παρακολουθήσει, όπως κάνει συνήθως.

Ωστόσο, οι τίτλοι τέλους για το ζευγάρι έπεσαν πριν λίγες μέρες, με τον τραγουδιστή να μετακομίζει από την κοινή τους οικία.

Εκκρεμεί το δικαστήριο για την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας

Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε το κατώφλι του Τριμελούς Αυτοφώρου στις 4 Ιουλίου, με βαρίες κατηγορίες από την πρώην πλέον σύντροφο του, Βαρβάρα Κίρκη.

Δύο μέρες πριν είχε οδηγηθεί στον εισαγγελεά, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Παρόλο που αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκαν αυστηροί όροι να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα πιθανό ρόπο.

Η πρώην σύντροφος του υποστηρίζει ότι έχει υπάρξει πολλές φορές βίαιος σε βάρος της, μιλώντας για σπρωξιματα, χαστούκια, μπουνιές, ακόμα και εξφενδόνιση αντικειμένων προς το μέρος της.

Η ίδια, στην κατάθεση της δηλώνει:

«Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο».

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και μαζί με τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια, προέβησαν σε μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του.

Η δίκη συνεχίζει να εκκρεμεί για τέλη Σεπτέμβρη όπου θα αποτελεί και την τελευταία πράξη της σχέσης τους.