Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με την Κατερίνα Καινούργιου...» - Η αλήθεια για την επικοινωνία τους μετά από όσα έγιναν

«Εντάξει, εγώ έχω ανάγκη οικονομική...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με την Κατερίνα Καινούργιου...» - Η αλήθεια για την επικοινωνία τους μετά από όσα έγιναν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετράει πολλά χρόνια καριέρας στην πλάτη του και γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τα πρόσωπα της τηλεόρασης και όσα συμβαίνουν πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, Super Κατερίνα, στην οποία όμως αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Αυτό έβγαινε πολλές φορές προς τα έξω, καθώς υπήρχαν μεγάλες εντάσεις και με την παρουσιάστρια, αλλά και με τους συνεργάτες της - δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε σηκωθεί να φύγει από την εκπομπή ενώ ήταν στον αέρα - αλλά η συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της περασμένης σεζόν ήταν και αυτή που έφερε το οριστικό τέλος και την μεγάλη ρήξη με την Κατερίνα Καινούργιου και το πρωινό αυτό πρόγραμμα.

Εκείνη στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, που δεν τον είχε πλέον δίπλα της, έκανε λόγο για αποβολή της τοξικότητας - δείτε εδώ τα καρφιά της - ενώ εκείνος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, πέταξε τα δικά του βέλη....

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τα καρφιά της

«Έχω ολοκληρώσει την πορεία, τον κύκλο και την καριέρα που έχω κάνει στην τηλεόραση, απλά τώρα κάνω κάποιους ομόκεντρους κύκλους επιλεκτικά και από ότι είδα και τα τελευταία χρόνια, λειτουργώ αρκετά διαδραστικά. Εντάξει, εγώ έχω ανάγκη οικονομική, αλλά από την άλλη πλευρά βλέπω ότι αυτό έπιασε τόπο και με αυτή την έννοια καλώς κάνω και είμαι», είπε αρχικά για την τηλεοπτική του παρουσία.

«Στο Buongiorno ένιωσα όπως ένιωθα όταν έκανα δικές μου εκπομπές, τις οποίες παρουσίαζα εγώ. Μου βγήκε ένα αίσθημα χαράς που δεν ήταν προσωπικό, ήταν κοινός στόχος, ήταν από όλους. Το δικό μου ζητούμενο, πρώτα απ’ όλα, θα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και αυτή η χαρά. Γιατί η χαρά είναι μεταδοτική και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι μεταδοτική και τα μούτρα είναι μεταδοτικά, αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας», δήλωσε έπειτα για την πρεμιέρα της εκπομπής στην οποία θα τον βλέπουμε φέτος - δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά.

«Θα είμαι με την Φαίη κάθε μέρα και την Κυριακή θα είμαι στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού που τον εκτιμώ ιδιαίτερα και θα κάνω μία στήλη του επιπέδου "τι ζήσαμε αυτή την εβδομάδα"», εξήγησε έπειτα για τον διπλό του ρόλο στο μεγάλο κανάλι.

Και κατέληξε: «Όταν περνάω καλά, χάνω την αίσθηση του χρόνου. Αν δεν περνάω καλά, η μισή ώρα γίνεται αιώνας. Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω μιλήσει, όχι. Αλλά ας πούμε όμως και πρόπερσι, που ήμουν πέρσι, πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι επειδή θα είμαι στη Φαίη. Ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν το Σεπτέμβρη».