Ντίνος Καρύδης: Το αντίο στο «ξανθό αγόρι» - Το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που δεν γνωρίζατε

Είχε συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες στο χώρο της υποκριτικής

Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο χαμός του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού έγινε γνωστός από τον στενό του φίλο και συνεργάτη, Σπύρο Μπιμπίλα. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την θλίψη του και αποχαιρέτισε τον φίλο του με ένα σπαρακτικό μήνυμα. (δείτε εδώ την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη)

Σε μεγάλο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και οι θαυμαστές του γνωστού ηθοποιού, Ντίνου Καρύδη, πατέρας της επίσης γνωστής ηθοποιού, Σμαράγδας Καρύδη. Η είδηση του θανάτου του έγινε χθες,15/09, με τον κόσμο της τηλεόρασης και το κοινό του να δίνει τα συλληπητήρια στην οικογένεια του. Ο μεγάλος ηθοποιός είχε συνεργαστεί με γνωστές προσωπικότητες του χώρου, μια από αυτές ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Ντίνος Καρύδης ως μεγάλος Έλληνας ηθοποιός τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο και το θέατρο, είχε συνεργαστεί με πολλές σπουδαίες προσωπικότητες και ηθοποιούς της εποχής του.

Ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να παρατηρείται απο το κοινό στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ως το "ξανθό αγόρι δίπλα στην Ελληνίδα σταρ".

Ο Ντίνος Καρύδης ως το "ξανθό αγόρι" στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Ντίνος Καρύδης και η Αλίκη Βουγιουκλάκη επαίξαν μαζί σε πολλές ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ άλλων τους βλέπουμε διπλα-δίπλα στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό», «Διπλοπενιές», «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», «Υπολοχαγός Νατάσα». Παράλληλα, είχε συνεργαστεί και με την Τζένη Καρέζη στις ταινίες «Ερωτική Συμφωνία» και «Μαντώ Μαυρογένους».

Screenshot: Youtube

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν μια φιλία που κράτησε πολλά χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξη του, αποκάλυψε:

«Θα σου αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά που νομίζει ο κόσμος ότι έγινε κατά λάθος, ενώ έγινε σε συνεννόηση με την Αλίκη. Στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό» όταν κάναμε τη σκηνή της παρέλασης μου φέρνει το όπλο στο πρόσωπό μου και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι. Μου είπε η ίδια Ντίνο πρόσεξε θα σου φέρω το όπλο στο μάτι να κάνεις λίγο προς τα πίσω. Συνεννοηθήκαμε και έγινε αυτό. Όλος ο κόσμος νομίζει ότι είχε γίνει κατά λάθος.»

Το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη και τον.. "μπάρμπα" Παπαμιχαήλ

Σε συνέντευξη του στο παρελθόν, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που συνέβη με την Αλίκη και το Παπαμιχαήλ, ο Ντίνος Καρύδης περιγράφει:

«Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε «μην με ξαναπείς μπάρμπα». Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει "Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε". Και τελικά συνέχισα να τον αποκαλώ έτσι» είπε.

Το "αντίο" της Finos Film και τα συλληπητήρια στην κόρη του, Σμαράγδα

Η Finos Film, με την σειρά της αποχαιρετά τον μεγάλο ηθοποιό με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, που έφυγε χτες από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών. Ένας αξιοπρεπής και σεμνός άνθρωπος της τέχνης, που με το γοητευτικό παρουσιαστικό, το διαπεραστικό βλέμμα, το ταλέντο, το χιούμορ αλλά και την μοναδική του φωνή, μας άφησε ξεχωριστές ερμηνείες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και την σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση: