Κωνσταντίνος Αργυρός: «Πήγα σε μοναστήρι του Αγίου Παϊσιου και λέω "Θεέ μου.."» - Συγκλονίζει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

«Πήγα σε ψυχολόγο. για να με βοηθήσει δεν ήταν εύκολό να το διαχειριστώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: «Πήγα σε μοναστήρι του Αγίου Παϊσιου και λέω

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και επί 7 μήνες ήταν συνεχώς με χάπια και χρειαζόταν έναν άνθρωπο να του κάνει μασάζ για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν.

Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο Royal Hall που πρόκειται να δώσει μια μεγάλη συναυλία για πρώτη φορά, και στην συνέντευξη τους εκτός από την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα, μίλησε και για την περιπέτεια που τον έφτασε σε σημείο να πάει σε μοναστήρι του Άγιου Παϊσιου για να προσευχηθεί.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε πως έχει δυο κήλες στη μέση του και η μία ακούμπησε πάνω στο νεύρο και τον μυελό και έπεσε πάνω στο τέλμα στο ένα του πόδι με αποτέλεσμα να το σέρνει. Δεν το ένιωθε καθόλου, ατρόφησε και είχε προβλήματα με την μέση του. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον ίδιο, όπως εξομολογήθηκε.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το πρόβλημα της υγείας του

«Έχω πάρα πολλά χρόνια πρόβλημα υγείας. Έχω δυο πολύ μεγάλες κήλες στη μέση. Κρέμασε το πέλμα μου δεν το αισθανόμουν και το έσερνα. Πέρασε αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο. Έκαναν ενέσεις, τα πάντα. Πήγα σε όλους τους γιατρούς σε όλη την Ελλάδα. Έλεγα "δεν αντέχω άλλο! Κάτι πρέπει να γίνει". Έβγαινα στην πίστα με χάπια και ενέσεις για να μπορέσω να σταθώ όλη την ημέρα έπρεπε να μου κάνει κάποιος μασάζ.

Πήγα σε μοναστήρι του Αγίου Παϊσιου στη Θεσσαλονίκη και λέω "Θεέ μου μετά από 7 μήνες δεν αντέχω άλλο". Γυρνάω στην Αθήνα και βρήκα το κινητό ενός φυσικοθεραπευτή που ήταν δίπλα στο σπίτι μου και ήταν αυτός που μέσα σε μια εβδομάδα με έκανε καλά. Πήγα σε ψυχολόγο. για να με βοηθήσει δεν ήταν εύκολό να το διαχειριστώ. Μετά από ένα χρόνο βρίσκω τον εαυτό μου. Κάνω τα πάντα για να μην το πάθω ξανά», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε από το 20:45 και μετά: