Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν γνωρίζω αν ο γάμος...» - Απαντάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα

Η αντίδραση του όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν γνωρίζω αν ο γάμος...» - Απαντάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε μια τέλεια φάση της ζωής του. Εκτός του ότι βλέπει το όνομα του να "σκίζει" σε όλη την Ευρώπη με τα εισιτήρια για την συναυλία του στο Royal Hall να έχουν βγει ήδη sold out, δημοσιεύματα τον θέλουν να περιμένει το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.

Η φήμη πως η αγαπημένη του - κόρη της γνωστής οικογένειας με τα αλλαντικά - είναι έγκυος, κυκλοφόρησε λίγο μετά τα MADVMA, ωστόσο όπως λένε ρεπορτάζ πρόκειται για κάτι σίγουρο με την επιχειρηματία να περιμένει το αγοράκι τους (δείτε πως θα το ονομάσουν).

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς όπως είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην συνέντευξη του στο Πρωινό: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί προσπαθώ να προστατεύσω ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους» και για αυτό δεν θέλει να μιλάει σε εκπομπές και δημοσιογράφους όταν τον ρωτάνε.

Με την Αλεξάνδρα Νίκα είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και περνάνε όμορφες στιγμές χωρίς να κρύβονται πλέον. Πληροφορίες επίσης, θέλουν το παιδί τους να γεννιέται τον Δεκέμβριο.

Κωνσταντίνος Αργυρός Αλεξάνδρα Νίκα

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού περί εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα για την πρεμιέρα του Πρωινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε αλλά ούτε και να διέψευσε, ωστόσο, δήλωσε έτοιμος να αποκτήσει οικογένεια και να δώσει όλη την αγάπη που έδωσαν και εκείνον οι γονείς του.

«Έχω μεγαλώσει σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια, αυτή την αγάπη θέλω να δώσω. Είμαι καλός με τα παιδιά, από μικρός με φαντάζομαι με παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και υπομονή. Δεν θα κρίνω αν το δικό μου παιδί θα πάρει το ταλέντο μου. Κάποια στιγμή θα έρθει και γάμος. Δεν το γνωρίζω αν είναι πριν ή μετά το παιδί. Μακάρι να μπορέσει να έρθει στην συναυλία η Αλεξάνδρα γιατί έχει και τις δικές της δουλειές. Όλη η οικογένεια μου θα ήθελα να είναι στην συναυλία. Δεν είναι ότι αποφεύγω τις φωτογραφίες. Κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που κινείται σε δημόσιες εμφανίσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός απαντώντας στα πρόσφατα δημοσιεύματα εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Δείτε από το 14:23 λεπτό και μετά: