Γιώργος Πατούλης: Παντρεύεται την 33χρονη σύντροφό του - «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι στα καλύτερά της»

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Πατούλης υπήρξε παντρεμένος με την Μαρίνα Σταυράκη, με την οποία χώρισε οριστικά το 2021. Έκτοτε προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό ξαφνικά πως ο ίδιος έχει φτιάξει τη ζωή του με μία 33χρονη γυναίκα, η οποία περιμένει το παιδί του.

Αν και αποφεύγει να κάνει δηλώσεις, δεν διέψευσε το γεγονός και ξεκίνησε να δέχεται και ευχές στα τηλεοπτικά πλατό όπου πήγαινε ως καλεσμένος, επιβεβαιώνοντάς το με αυτόν τον τρόπο. Ο γιος που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του έκανε, μάλιστα, δηλώσεις για το αδερφάκι του για πρώτη φορά σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Γιώργου Πατούλη

Η κάμερα του Πρωινού, βέβαια, συνάντησε και τον ίδιο, ώστε να αποσπάσει και τις δικές του δηλώσεις για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει στη ζωή του, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν την σύντροφό του να περιμένει δίδυμα. «Ένα είναι (το παιδί), ένα και καλό», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποχώρησε με γοργούς ρυθμούς.

Ο Θάνος Βάγιος, τότε, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τον πολιτικό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Νάνσυ Κοίλου, όπως ονομάζεται η καλή του, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι σκοπεύει να πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, χωρίς να έχουν αποφασίσει αν θα γίνει πριν ή μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρίνα Σταυράκη είναι έξαλλη με το γεγονός αυτό. «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα δεν είναι στα καλύτερά της. Είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της, διότι υπάρχουν διαφωνίες σε κάποια πράγματα που αφορούν το παιδί. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γιατί είναι προσωπικά. Πάντως είναι έξαλλη, γιατί σου λέει "τώρα βρήκε την πιτσιρίκα"», δήλωσε ο παρουσιαστής.