Κωνσταντίνος Αργυρός: Το πρόβλημα υγείας, η Αλεξάνδρα Νίκα, ο γάμος και η νέα ζωή με το παιδί

«Δεν θα κρίνω αν το δικό μου παιδί θα πάρει το ταλέντο μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το πρόβλημα υγείας, η Αλεξάνδρα Νίκα, ο γάμος και η νέα ζωή με το παιδί

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα η οποία προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 16/9 στην πρεμιέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής με αφορμή την συναυλία που θα δώσει στο Royal Hall, συναντήθηκε με τον παρουσιαστή στο Λονδίνο και μίλησε για την οικογένεια του, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, την Αλεξάνδρα Νίκα και τις φήμες που τον θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε "προδώσει" την συνάντηση τους πριν από μερικές ημέρες μέσα από ανάρτηση που έκανε αποκαλύπτοντας πως θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του. Στην Αγγλία για να τον συναντήσει είχε ταξιδέψει και μαζί με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά (δείτε εικόνες από το ταξίδι τους).

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Πρωινό με τον Λιάγκα

Την συζήτηση τους ξεκίνησαν με την συναυλία που πρόκειται να δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες και ήδη είναι sold out. «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που θα κάνει την συναυλία εδώ. Ήξερα ότι έχω κάποιους φίλους στην Αγγλία αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσοι πολλοί. Μέσα σε δυο ώρες έγινε sold out η συναυλία. Επειδή το περίμενα πολλά χρόνια αυτή αυτή την συναυλία φτιάξαμε μια συμφωνική ορχήστρα με 70 μουσικούς από όλο τον κόσμο. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου. Ένας τραγουδιστής που ξεκίνησε από το Ίλιον... και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η οικογένεια του

Στην συνέχεια μίλησε για την διαδρομή του από το Ίλιον από όπου μεγάλωσε μέχρι και το Royal Hall όπου έχουν τραγουδήσει μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα της μουσικής παγκοσμίως.

«Ήταν αρκετά δύσκολη διαδρομή. Όταν ζω δυσκολίες δεν τις καταλαβαίνω γιατί προσπαθώ να βρω λύσεις στα προβλήματα. Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να γίνω γιατρός. Ασχολιόμουν με τη μουσική, πήγα στο Fame Story 18 χρονών αλλά έφυγα νωρίς γιατί δεν ένιωθα άνετα με τις κάμερες. Μου έκανε πρόταση η Άννα Βίσση να τραγουδήσω στο μαγαζί που είχαν ανοίξει, μετά όμως δεν είχαν άλλη πρόταση. Τότε είχα ένα φίλο που μου είπε ότι ένας φίλος του έσπασε το πόδι και να πάω να τον αντικαταστήσω. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και άρχισα να περνάω τρελά. Η εταιρία που είχα υπογράψει δεν με πίστευε. Μου ζήτησαν επενδυτή. Όταν πήγαμε στην εταιρία με τον επενδυτή είπαν μπροστά μου "θα δώσετε λεφτά για αυτόν;". Τσαντίζομαι, βαράω το χέρι στο τραπέζι και της λέω "Κάποια στιγμή θα με παρακαλάτε" και έφυγα.

Κωνσταντίνος Αργυρός γονείς

Στην αρχή της καριέρας μου με φώναζαν μουσικοσυνθέτες να τους κάνω demo για να τα δειγματίζουν στους μεγάλους καλλιτέχνες. Εκεί μελετούσα τον τρόπο που τραγουδούν. Ο Αντώνης Ρέμος έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη καριέρα είναι σίγουρα από τους ανθρώπους που με έχουν επηρεάσει», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τον χαμό που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. «Σε μια δημοκρατική κοινωνία ζούμε ο καθένας έχει άποψη. η καλλιτεχνική του αξία είναι τεράστια ποτέ δεν θα ήθελα να δώσω κάποια περαιτέρω απάντηση. Δεν θέλω να θεωρήσει απάντηση μου ότι είμαι στο Royal Palace. Θέλω να σταθώ σαν μαθητής μπροστά σε έναν μεγάλο δάσκαλο. Με άγγιξε η κριτική του. Το είδα σαν ένας δάσκαλος λέει κάτι στον μαθητή του», είπε.

Η προσωπική ζωή και η Αλεξάνδρα Νίκα - Τι απάντησε περί εγκυμοσύνης

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η πολυτέλεια. Ζω σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που το θεωρώ γουρλίδικο γιατί εκεί γράφτηκαν τραγούδια», εξομολογήθηκε.

«Έχω καλούς συνεργάτες που διαχειρίζονται τα δικά μου πράγματα στο Λονδίνο. Είναι άνθρωποι της οικογένειας μου. Εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά τα πράγματα», απάντησε σχετικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Αγγλία. «Η καλύτερη επένδυση είναι να προσέχω τον εαυτό μου και να δίνω στην μουσική μου. Δεν είναι χρηματική επένδυση», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αλεξάνδρα Νίκα έγκυος στο πρώτο τους παιδί, έχοντας αποκαλυφθεί μάλιστα μέχρι και το πότε θα γεννήσει (δείτε εδώ), σχολίασε: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί προσπαθώ να προστατεύσω ανθρώπους που είναι στο πλευρό μου και ενδεχομένως δεν θέλουν να δείξουν τη ζωή τους. Έχω μεγαλώσει σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια, αυτή την αγάπη θέλω να δώσω. Είμαι καλός με τα παιδιά, από μικρός με φαντάζομαι με παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και υπομονή. Δεν θα κρίνω αν το δικό μου παιδί θα πάρει το ταλέντο μου. Κάποια στιγμή θα έρθει και γάμος. Δεν το γνωρίζω αν είναι πριν ή μετά το παιδί. Μακάρι να μπορέσει να έρθει στην συναυλία η Αλεξάνδρα γιατί έχει και τις δικές της δουλειές. Όλη η οικογένεια μου θα ήθελα να είναι στην συναυλία. Δεν είναι ότι αποφεύγω τις φωτογραφίες. Κοιτάω τη δουλειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που κινείται σε δημόσιες εμφανίσεις».

Αλεξάνδρα Νίκα Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο γάμος του

Σε ερώτηση γιατί βγήκε η είδηση πως θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, ξεκαθάρισε πως: «Δεν καλέστηκα να τραγουδήσω στον γάμο του. Δεν είμαστε φίλοι. Έτυχε να μένει στο σπίτι ενός φίλο μου και ζήτησε να γνωριστούμε. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έχει οράματα. Εμείς οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Αν με καλούσε να τραγουδούσα και μπορούσε θα πήγαινα».

Για αυτό το λόγο μάλιστα, Γιώργος Λιάγκας και Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαν δημόσια κόντρα!

Το πρόβλημα με την υγεία του

«Είμαι εργασιομανής παραπάνω από ότι πρέπει. Πάντα κυνηγάω ένα καινούργιο στόχο για να έχω κίνητρο να δουλεύω πολύ. Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν μου μιλάει ο κόσμος», αποκάλυψε.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Και μίλησε με πολύ συγκλονιστικά λόγια για το πρόβλημα υγείας που βίωσε και τον έφτασε σε σημείο να πει "Δεν αντέχω άλλο". «Έχω πάρα πολλά χρόνια πρόβλημα υγείας. Έχω δυο πολύ μεγάλες κήλες στη μέση. Κρέμασε το πέλμα μου δεν το αισθανόμουν και το έσερνα. Πέρασε αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο. Έκαναν ενέσεις, τα πάντα. Πήγα σε όλους τους γιατρούς σε όλη την Ελλάδα. Έλεγα "δεν αντέχω άλλο! Κάτι πρέπει να γίνει". Έβγαινα στην πίστα με χάπια και ενέσεις για να μπορέσω να σταθώ όλη την ημέρα έπρεπε να μου κάνει κάποιος μασάζ.

Πήγα σε μοναστήρι του Αγίου Παϊσιου στη Θεσσαλονίκη και λέω "Θεέ μου μετά από 7 μήνες δεν αντέχω άλλο". Γυρνάω στην Αθήνα και βρήκα το κινητό ενός φυσικοθεραπευτή που ήταν δίπλα στο σπίτι μου και ήταν αυτός που μέσα σε μια εβδομάδα με έκανε καλά. Πήγα σε ψυχολόγο. για να με βοηθήσει δεν ήταν εύκολό να το διαχειριστώ. Μετά από ένα χρόνο βρίσκω τον εαυτό μου. Κάνω τα πάντα για να μην το πάθω ξανά», αποκάλυψε.

«Όταν ήμουν μικρό ήθελα να γίνω ηθοποιός, αυτό ήταν το παιδικό μου όνειρο. Να είμαστε σταρ του σινεμά. Δεν μπορώ να παρατήσω την τρέλα που έχω για την μουσική. Νιώθω περισσότερο μουσικός από τραγουδιστής. Είναι μεράκι που δεν σταματάει», είπε σε άλλο σημείο.