Σταύρος Ξαρχάκος: Ανάμεσα σε πρώην και νυν - Η στιγμή που "λύγισε" μπροστά στην Σμαράγδα Καρύδη και την Ηρώ Σαΐα

Τι συνέβη στην συναυλία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σταύρος Ξαρχάκος την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε την μεγάλη συναυλία του «Ρεμπέτικο 40 + 1 χρόνια» στο Ηρώδειο όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου για να τον παρακολουθήσει, να τον απολαύσει και να τον χειροκροτήσει. Ανάμεσα τους και πολλοί διάσημοι και "μεγάλα" ονόματα του χώρου.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Ηρώ Σαΐα, με την οποία παντρεύτηκε το 2015. Οι δυο τους, παρόλο που σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις (δείτε εδώ τα αποκλειστικά τετ α τετ που τους απαθανατίσαμε σε νυχτερινό κέντρο), είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, την Μαρία - Ιζόλδη και τον Σταύρο Junior.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ανάμεσα σε πρώην και νυν

Στις κερκίδες, ωστόσο, βρέθηκε και μία πρώην σύντροφός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μόλις έχασε τον πατέρα της Ντίνο, από καρκίνο - δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του πριν πεθάνει. Οι δυο τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ήταν μαζί για οκτώ χρόνια, αλλά κανείς τους δεν το είχε παραδεχθεί δημόσια.

Υπάρχει, βέβαια, ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο της εφημερίδας Espresso από τον Ιανουάριο του 2014, όπου είχαν συναντηθεί στη μουσική παράσταση των Διονύση Σαββόπουλου, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά, και αντάλλαξαν ένα φιλί , αδιαφορώντας για τον κόσμο που υπήρχε γύρω τους.

Φιλί Ξαρχάκος Καρύδη
Πηγή: Espresso

Ας επιστρέψουμε στο σήμερα όμως! Η ηθοποιός βρέθηκε εκεί μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφο Έλενα Σκουλά, αλλά μετά το τέλος της συναυλίας πέρασε και στα παρασκήνια, όπου δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον καλλιτέχνη, αλλά και την γυναίκα του, την οποία χαιρέτησε κανονικά. Και οι τρεις πόζαραν στον φακό χαμογελαστοί, με το κλίμα να είναι πολύ ευχάριστο ανάμεσά τους.

Ξαρχάκος, Καρύδη, Σαϊα

Όσο ο Σταύρος Ξαρχάκος βρισκόταν στη σκηνή, βέβαια, το κλίμα ήταν διαφορετικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ίδιος "λύγισε" παίζοντας τα τραγούδια του, με τα οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία, κρύβοντας μεγάλη ιστορία από πίσω τους.

Ξαρχάκος συγκίνηση