Δημήτρης Κόκοτας: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα» - Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του

«Του βάζω βιντεάκια να ακούει τη δική του φωνή και του παιδιού μας» εξομολογείται η σύζυγός του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε σήμερα Δευτέρα 16/9 το Πρωινό του ΑΝΤ1. Μίλησε τόσο η σύζυγός του, Κατερίνα όσο και η αδερφή του τραγουδιστή. Μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε στον αέρα και η Ματίνα Παγώνη η οποία τον είδε στο δωμάτιο του λίγο πριν μιλήσει στην εκπομπή.

Τον Μάρτιο του 2024 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη όταν βρισκόταν στις πρόβες για το J2US όταν κατέρρευσε έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε.Οι πρώτες ημέρες ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες για την υγεία του, αφού όπως αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά, όταν έπαθε την ανακοπή έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό για περίπου 8 λεπτά με τους γιατρούς να γίνουν τιτάνια μάχη για να τον επαναφέρουν.

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και 6 μήνες στο νοσοκομείο σε άγρυπνο κώμα και με τραχειοστομία, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Κατερίνα.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα από την οικογένεια του και την Παγώνη

«Του κράταγα το χέρι και ένιωσα να με σφίγγει να το πιέζει. Εγώ το μόνο που περιμένω είναι το θαύμα. Μιλάω στον Δημήτρη συνέχεια και του βάζω βιντεάκια να ακούει τη δική του φωνή και του παιδιού μας. Όλα θα πάνε καλά δεν είναι ευθεία η ζωή», αποκάλυψε η Κατερίνα Κόκοτα στο Πρωινό.

«Περιμένουμε να πάρει το χρόνο του και να επανέλθει. Περιμένουμε όλοι να ξυπνήσει. Είναι σταθερός. Δεν υπήρξε κάτι. όσο μπορώ περιμένω και του μιλάω. Περισσότερο πηγαίνει η σύζυγός του. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει», ανέφερε από την πλευρά της η αδερφή του.

Λίγο αργότερα η Ματίνα Παγώνη μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι και πριν από λίγα λεπτά που τον επισκέφθηκε: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Οι βελτιώσεις είναι πολύ μικρές και σε μεγάλα διαστήματα. Κατέβηκα πριν μισή ώρα. Είναι αντιδράσεις στα πολύ επώδυνα . Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές. Εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε. Θέλει μεγάλο διάστημα ακόμα. Γίνεται καθημερινά έλεγχος. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά. Έχει προβλήματα στην όραση».