Αποκαλύψεις για την υγεία του Ντίνου Καρύδη πριν πεθάνει: «Τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από...»

Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύψεις για την υγεία του Ντίνου Καρύδη πριν πεθάνει: «Τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από...»

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από την ζωή ο Ντίνος Καρύδης σε ηλικία 86 ετών. Την είδηση μετέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία και την τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει μια καριέρα τεράστια, με συνεργασίες που περιλαμβάνουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και πολλά ακόμα «βαριά» ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. Το υποκριτικό ταλέντο του άρχισε να ξεδιπλώνεται ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, όταν ένας φίλος του τού πρότεινε να παίξει στον κινηματογράφο ως κομπάρσος, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα επιπλέον χαρτζιλίκι. Τότε όμως δεν περίμενε την έκταση που θα έπαιρνε το όνομά του.

Μπορεί λοιπόν να έφυγε από την ζωή, ωστόσο, θα μείνει για πάντα ζωντανός μέσα από τις ταινίες και τις σειρές που έχει συμμετάσχει.

Οι πληροφορίες σχετικά με την υγεία του Ντίνου Καρύδη

Σήμερα Δευτέρα 16/9 λίγο μετά την πρεμιέρα του Πρωινού, βγήκε μέσω skype ο Σπύρος Μπιμπίλας και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το λόγο που η υγεία του επιβαρύνθηκε τα τελευταία χρόνια.

«Ήμασταν πολύ φίλοι 40 χρόνια και. Τον συνάντησα στα στούντιο της ΕΡΤ όταν ξεκίνησα τις μεταγλωττίσεις. Ήταν πάντα δίπλα μου σαν θείος, γιατί πάντα με έλεγε "το ανιψάκι". Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα που μιλάω για τον Ντίνο γιατί από τον πρώτο καιρό που με θεώρησε οικογενειακό φίλο, άρχισα να πηγαίνω και στο σπίτι... Θυμάμαι την Σμαράγδα με την τσάντα της που ήταν στο σχολείο.

Ο Ντίνος ήταν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους του θεάτρου, μέσα στο χιούμορ, πολύ προοδευτικός και πρέπει να τονιστεί ότι τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από μία διαδήλωση που συμμετείχε για τη Μακεδονία κι έφαγε όλα τα δακρυγόνα και έπαθε τα αναπνευστικά προβλήματα. Δεν ήθελα να αναλύσω από τι πέθανε. Σημασία έχει ότι πέρασε μια περιπέτεια υγείας που κράτησε όλα τα χρόνια του κορωνοϊού από εκείνη την ημέρα και στο τέλος κατέληξε. Τον είδα τελευταία φορά πριν τοn κορωνοϊό. Αλλά είχαμε επαφή από το τηλέφωνο και μέσα από το Facebook», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Ντίνο Καρύδη