Γιώργος Πατούλης: Ο γιος του Αλέξανδρος απάντησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του - «Το θέμα το έχουμε συζητήσει...»

Η αντίδραση του στο άκουσμα της είδησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Πατούλης: Ο γιος του Αλέξανδρος απάντησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του - «Το θέμα το έχουμε συζητήσει...»

Σαν "βόμβα" έπεσε το 2021 το διαζύγιο του Γιώργου Πατούλη με την Μαρίνα Σταυράκη μετά από 35 χρόνια. Ήταν ένα θέμα που έπαιζε καθημερινά στις εκπομπές, με την πρώην σύζυγό του να βγαίνει στις εκπομπές και να κάνει αποκαλύψεις για τους λόγους της απόφασης του πολιτικού να χωρίσουν.

Στο τέλος ωστόσο το πρώην ζευγάρι κράτησε καλές σχέσεις, καθώς έχουν αποκτήσει έναν γιο και θέλουν το καλύτερο για την ψυχική του υγεία. Άλλωστε και οι δυο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Ο Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Εδώ και μήνες διατηρεί σχέση με την κατά 30 χρόνια μικρότερη του Νάνσυ Κοίλου η οποία είναι πρώην συνεργάτιδα του στην Περιφέρεια και περιμένει το πρώτο τους παιδί (Δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα). Η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σταυράκη είχε απαντήσει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του πρώην άντρα της αλλά και για την αντίδραση που είχε ο γιος τους στο άκουσμα της είδησης.

Η απάντηση του γιου του Γιώργου Πατούλη για το αδερφάκι του

Για πρώτη φορά λοιπόν, ο Αλέξανδρος Πατούλης μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και απάντησε σχετικά με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας του. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 16/9 στην πρεμιέρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και τη σύντροφό του», δήλωσε ο Αλέξανδρος.