Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο...» - Η αναφορά στον μπαμπά της με αφορμή την απώλεια του Ντίνου Καρύδη

Τα συλλυπητήρια στην Σμαράγδα Καρύδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο...» - Η αναφορά στον μπαμπά της με αφορμή την απώλεια του Ντίνου Καρύδη

Με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου Ντίνου Καρύδη ασχολούνται σήμερα Δευτέρα 16/9 στις πρεμιέρες τους όλες οι εκπομπές. Ανάμεσα τους και αυτή της Φαίης Σκορδά στο MEGA. Από το πλατό του Buongiorno η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει να συλλυπητήρια της στην κόρη του, Σμαράγδα και στην οικογένεια του.

Ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή χθες Κυριακή 15/9 και η είδηση της απώλειας του ανακοινώθηκε μέσω των social media. Επίσης ήδη έχει ανακοινωθεί και η ημερομηνία και η τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό.

Ο Ντίνος Καρύδης τα τελευταία χρόνια της ζωής του έχοντας αποσυρθεί από το προσκήνιο, έμενε στο εξοχικό του στο Κιάτο με την σύζυγό του και όπως είχε αποκαλύψει ήταν κατάκοιτος.

H Φαίη Σκορδά λοιπόν σήμερα στην πρεμιέρα της (δείτε τα πρώτα της λόγια), θέλησε να στείλει τα συλλυπητήρια της και με αφορμή την δυσάρεστη είδηση αναφέρθηκε και στο θάνατο του δικού της μπαμπά στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν.

O Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από την ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς με την παρουσιάστρια να αναχωρεί εσπευσμένα για το Κιλκίς. Από την εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΙ έλειπε για περίπου μια εβδομάδα μέχρι να καταφέρει ψυχολογικά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Στον πατέρα της είχε τεράστια αδυναμία και το σοκ που υπέστη από τον ξαφνικό θάνατο του ήταν μεγάλο.

Τα συλλυπητήρια της Φαίης Σκορδά για τον Ντίνο Καρύδη

«Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο και στενάχωρο που έχει να κάνει με την οικογένεια της Σμαράγδας Καρύδη. Να πω συλλυπητήρια, προφανώς ο Ντίνος Καρύδης ήταν εξαιρετικός ηθοποιός, αγαπημένος με τη δική του πορεία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ξεκινάω όμως, μου επιτρέπετε από την Σμαράγδα, γιατί επειδή το έχω ζήσει πρόσφατα, ανθρώπινα και μόνο θέλω να της πω συλλυπητήρια. Ένας εξαιρετικός και γλυκύτατος άνθρωπος» είπε η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Buongiorno.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της