Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο πίσω από τις κάμερες

Το περιστατικό που δεν του άρεσε καθόλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει» - Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Γιάννη Αντετοκούνμπο πίσω από τις κάμερες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του. Από μικρό παιδί δούλευε όσο πήγαινε σχολείο για να μπορεί να βοηθάει την οικογένειά του να επιβιώσει, ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε τον στόχο του... να γίνει μπασκετμπολίστας και συγκεκριμένα παίκτης του NBA. Τα κατάφερε, λοιπόν, και μάλιστα, παράλληλα έκανε τρία παιδιά με την σύντροφό του, Μαράια.

Με την καλή του, όμως, παντρεύτηκε φέτος, την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, στο Costa Navarino στην Πύλο, κρατώντας μακριά τις κάμερες, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε απόλυτη ιδιωτικότητα σε αυτή την όμορφη στιγμή τους, με καλεσμένους τους μέχρι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Έκτοτε έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά του. Το γεγονός πως τον πλησιάζουν δημοσιογράφοι έκτοτε για να αποσπάσουν κάποια δήλωσή του και η συμπεριφορά του απέναντί τους έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό - δείτε εδώ τι συνέβη στη Μύκονο όταν τον εντόπισαν με την σύζυγό του.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με αφορμή την εμφάνιση του ίδιου και των αδελφών του στο κέντρο της Αθήνας, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος που μόλις έκανε πρεμιέρα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο MEGA - δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια, θέλησε να κάνει κάποια σχόλια για εκείνον και τις αντιδράσεις του, καθώς έχει τύχει να συναντηθεί μαζί του και να έχει βρεθεί αντίστοιχη κατάσταση με τους ρεπόρτερ.

«Έχω κάτι να σχολιάσω, αλλά θα το αποφύγω. Για την συμπεριφορά του Αντετοκούνμπο, με τον γάμο του... Δεν τον αμφισβητώ επ’ ουδενί λόγο... Τράβηξε αυτά που τράβηξε, κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία της ιθαγένειας. Θεωρώ μερικά πράγματα υπερβολικά και έχω ζήσει και μερικά πράγματα που με έχουν ενοχλήσει.

Να πάει ο άλλος να του ζητήσει φωτογραφία και να του λέει "φύγε, φύγε". Το έζησα, έγινε μπροστά μου. Ο διπλανός μου σε αγώνα λέει "θα βγάλω φωτογραφία" και του είπα "πήγαινε". Ο Αντετοκούνμπο είναι μάλαμα, αλλά το πολύ το ΝΒΑ, πρόσεξε, δημιουργεί άλλες καταστάσεις. Η Αμερικανιά, εννοώ, που κρύβεται πίσω σαν νοοτροπία εννοώ. Θα πρέπει να αμυνθεί ο ίδιος!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γιατί οι παπαράτσι λένε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι το καλό παιδί που φαίνεται