Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για το Super Κατερίνα με καρφιά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ντυμένη στα λευκά σαν...νύφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για το Super Κατερίνα με καρφιά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση το 2004, είκοσι χρόνια πριν, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε τότε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Έκτοτε, έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο, περνώντας από μεγάλα κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 και το MEGA, έχοντας δίπλα της σπουδαία ονόματα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως, βρίσκεται στον ALPHA και παρουσιάζει την εκπομπή Super Κατερίνα. Έχουν περάσει διάφοροι συνεργάτες από το πάνελ της, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα, αν και η συνεργασία τους δεν έληξε με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού εκείνος την "άδειασε" μόλις αποχώρησε - δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Φέτος, παρόλα αυτά, η ίδια κάνει μία νέα αρχή, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, να είναι σταθεροί στο πόστο τους, ενώ επέστρεψε ξανά δίπλα της ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και στην παρέα τους εντάχθηκε και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA για 4η χρονιά

Το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου έγινε και η πρεμιέρα, έχοντας κάνει τον καθιερωμένο αγιασμό της - δείτε εδώ, με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στο ανανεωμένο πλατό της, κατεβαίνοντας από τις σκάλες, ντυμένη στα λευκά, με μία μακριά φούστα, σαν πριγκίπισσα ή και νύφη....

Αμέσως της έδωσαν μία ανθοδέσμη, αλλά την άφησε κάτω για να καλωσορίσει το κοινό της:

«Καλή σας ημέρα, καλή σεζόν, σαν να μην πέρασε μία μέρα νιώθω. Κλείνουμε 4 χρόνια μαζί. Δεν σας έκρυψα ποτέ τίποτα, Μοιραζόμαστε τα πάντα, τα εύκολα τα δύσκολα. Είναι σπάνιο να φτιάχνεις μία ωραία παρέα και να την βάζεις σπίτι σου κάθε μέρα και είναι τιμή μας που το κάνετε. Αποφάσισα να απαλλαγώ φέτος από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία. Έχω πολύ καλή διάθεση φέτος, είχα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Ελπίζω κι εσείς», είπε χαρακτηριστικά και ένας ένας μπήκαν μέσα οι συνεργάτες της.

Μιλώντας για την τοξικότητα, αναφέρεται προφανώς σε όλα όσα συνέβησαν πέρυσι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο, όπως αναφέραμε προηγουμένως, πέρα από το άσχημο τέλος τους, είχαν και πολλές εντάσεις στον αέρα.

Για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου που αποχαιρέτησε το STAR μετά από τόσα χρόνια για χάρη της, δήλωσε: «Χαίρομαι για την κυρία που θα είναι μαζί μας φέτος. Είναι μεγάλη μου τιμή, διότι είναι μία κυρία που την έχετε γνωρίσει μέσα από τα δελτία ειδήσεων με μία πολύ μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία. Είναι γλυκύτατη, είναι μανούλα, είναι πανέμορφη. Μαζί μας η Κατερίνα Παπακωστοπούλου».

«Αγάπη μου, κοριτσάρα μου! Ευχαριστώ για όλα, Κατερίνα. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Αλλάζω τηλεοπτικό σπίτι, έρχομαι στον ALPHA και στο φιλόξενο σπίτι του Super Κατερίνα», απάντησε εκείνη.