Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επική τούμπα στα γυρίσματα της νέας εκποκπής - «Ήταν αληθινή»

To απόσπασμα που έγινε viral και οι πρώτες του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επική τούμπα στα γυρίσματα της νέας εκποκπής - «Ήταν αληθινή»

Η Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από τον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε την σατιρική εκπομπή "Στην πρίζα μαζί" με τους Θανάση Βισκαδουράκη και Νίκο Στεργίου, ωστόσο, ο κόσμος τον αγάπησε μέσα από το MEGA με την εκπομπή "Όμορφος κόσμος" με την οποία γυρνούσε όλη την Ελλάδα, μετέφερε τις ομορφιές της και επικοινωνούσε με τον κόσμο.

Στην 6η σεζόν ολοκληρώθηκε και επέστρεψε μετά από 9 χρόνια με τον Όμορφο κόσμο 2 για δυο τηλεοπτικές σεζόν. Φέτος επιστρέφει με ταξιδιωτική εκπομπή μετά από πολλά χρόνια - παράλληλα με το The 2night show και τον Εκατομμυριούχο - έχοντας τριπλό ρόλο στον ΑΝΤ1.

Η ταξιδιωτική του εκπομπή ονομάζεται The Roadshow και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27/9. Θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα και θα μας ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας ξανά αγαπημένα γνωστά, αλλά και άγνωστα μέρη.

Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα δούμε στις οθόνες μας μαζί τους είναι πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.

Απόσπασμα από την εκπομπή του Αρναούτογλου - Η τούμπα στα γυρίσματα

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα μικρό απόσπασμα από την ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το οποίο έγινε viral. Ο παρουσιαστής με την ομάδα του έκαναν πεζοπορία σε έναν όμορφο προορισμό μέσα σε δάσος, όταν ένα απρόοπτο ατύχημα τους άφησε "κάγκελο".

Ο Γρηγόρης στην προσπάθεια του να κατέβει από ένα δύσβατο σημείο, μπλέχτηκε στις ρίζες ενός δέντρου και έπεσε πάνω κάτω. Οι συνεργάτες του έτρεξαν στο πλευρό του και όταν διαβεβαιώθηκαν πως είναι καλά ξέσπασαν σε γέλια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρναούτογλου λίγο πριν την πρεμιέρα του

Ο παρουσιαστής μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής Happy Day, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάνω ότι μπορώ να κάνω κάποιες χρονικές στιγμές. Ο κόσμος θα κρίνει αν του αρέσει ή δεν του αρέσει, αν θα το δει ή δεν θα το δει εγώ κάνω αυτά που μου κάνουν καλό και αισθάνομαι ωραία»

Όσον αφορά την τούμπα δήλωσε «Ήταν αληθινή, όλα καλά» ενώ σχετικά με νέο του εγχείρημα και τα νούμερα τηλεθέασης αποκάλυψε: «Ξεκινάμε τέλος Σεπτεμβρίου και θα δούμε. Υπάρχει άγχος είμαι αριθμολάγνος. Έχω άγχος για τα νούμερα εύχομαι να πάει καλά»