Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με μηνύματα με την Σμαράγδα...» - Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη

Τα συγκινητικά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με μηνύματα με την Σμαράγδα...» - Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη

Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών χθες Κυριακή 15/9 με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτοντας παράλληλα και τις λεπτομέρειες της κηδεία του. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας προβλημάτων που είχε με την υγεία του.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν στο θέατρο έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του και την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, όπως επίσης και τον σύντροφό της ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη - δείτε τις φωτογραφίες.

Η κόρη του λοιπόν, δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση σχετικά με την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ωστόσο όπως αποκάλυψε σήμερα Δευτέρα 16/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα της, έχει επικοινωνήσει μαζί της μέσω μηνυμάτων.

Τα συλλυπητήρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Ντίνο Καρύδη

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου Καρύδη. Εγώ ήδη μίλησα με μηνύματα με την Σμαράγδα. Είχε κάποια προβλήματα υγείας αλλά όπως και να έχει όταν ένας άνθρωπος φεύγει και ένας σπουδαίος ηθοποιός είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή κυρίως για την οικογένεια του. Από εκεί και πέρα έχουμε πει για τους αγαπημένους ανθρώπους του θεάματος τουλάχιστον μένουν μέσα από το έργο τους τις ταινίες του... αφήνουν μια παρακαταθήκη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν το 2019 σε τρία επεισόδια του «Λόγω Τιμής». Μέχρι το τέλος της ζωής του βρισκόταν στο Κιάτο όπου βρίσκεται το εξοχικό του. Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως η κόρη του, Σμαράγδα ήταν το στήριγμα του σε όλα.

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δε θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δε θα είχα ούτε για το νοίκι και ευτυχώς η Σμαράγδα μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει και έχει γίνει χαρτζιλίκι. Μας συντηρεί. Θα ήθελα να είμαι ξανά 25 και να ξεκινάει το ταξίδι από την αρχή. Αν άλλαζα κάτι στην διαδρομή μου θα έλεγε περισσότερα «ναι» γιατί έλεγα περισσότερα «όχι». Ήταν λάθος για παράδειγμα που είπα όχι στον Νίκο Φώσκολο», είχε εξομολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μανούλα μου, σε αγαπώ πολύ» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητέρα της στον αέρα του Happy Day

Ντίνος Καρύδης: «Με πονάνε τα κόκαλα! Τελειώνω...» - Ρίγη ανατριχίλας με τα λόγια που προμήνυαν τον θάνατό του

Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Καρύδη - Το μέρος και η ώρα που θα γίνει

Αποκαλύψεις για την υγεία του Ντίνου Καρύδη πριν πεθάνει: «Τα πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν από...»

Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε κάτι πολύ δύσκολο...» - Η αναφορά στον μπαμπά της με αφορμή την απώλεια του Ντίνου Καρύδη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έρχεται στην Πάρο, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "με το καλό"» - Η απάντηση περί εγκυμοσύνης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έμαθε από τους δημοσιογράφους το θάνατο του Ντίνου Καρύδη - Αποχώρησε άσχημα ψυχολογικά από τις κάμερες

Σπάνιες και αδημοσίευτες φωτογραφίες του Ντίνου Καρύδη