Κατερίνα Στικούδη: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι...»

Οι πρώτες δηλώσεις για την βάφτιση του και τα σχόλια που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι...»

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6/9 παρουσία μονάχα στενών φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι έχει επιλέξει τις τόσο προσωπικές του στιγμές να τις κρατάει μόνο για τους ίδιους αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το θέμα της βάφτισης ήταν το μπλε, χρώμα που φόρεσε και η τραγουδίστρια μαζί με όλες τις φίλες της. Όσον αφορά την μπομπονιέρα ήταν κομψή και στιλάτη. Είχε τη μορφή καραβιού με μια άγκυρα, στοιχεία που θυμίζουν Ελλάδα και ταίριαζαν απόλυτα με το μπλε. Πάνω αναγραφόταν το όνομα του μπέμπη και η ημερομηνία της βάφτισης - δείτε φωτογραφίες.

Με αφορμή όμως τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δέχτηκε κάποια απαράδεκτα σχόλια για το γιο της και τα κιλά του. Στους δημοσιογράφους που την συνάντησαν σε έξοδο της χθες Κυριακή 15/9, απάντησε ξεκάθαρα όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για τα κιλά του γιου της

«Έγινε σε στενό κύκλο. ήταν όμορφα. Δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου. Ήταν ήσυχος», ανέφερε αρχικά για την βάφτιση και αν ο γιος της έκλαψε την ώρα που τον έβαλε ο παππάς στην κολυμπήθρα.

Όσον αφορά τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά του μωρού της, απάντησε πως: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι χοντρό. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη. Κανέναν κιόλας. Αυτό που θέλουμε να είναι όπως θέλουμε εμείς είναι αχρείαστο. Μου φάνηκε αστείο... τραγικό. Δεν θα πω ότι πικράθηκα. Δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό»

Φωτογραφία του μικρού της γιου

Σε ανάρτηση που έχει κάνει στο προφίλ της μας έχει δείξει τον μικρό της γιο, αγκαλιά με τον μεγάλο.

«Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Και θέλω να ευχαριστήσω - πέρα από τους αγαπημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους - όλους αυτούς που την έκαναν πραγματικότητα. Αρχικά τους @steliosmanolas_ και τη @stovabambini που έντυσαν τα αγόρια μου. Τα ρούχα, η λαμπάδα, το κουτί βάπτισης, τα μαρτυρικά ήταν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί και η ομάδα της @stovabambini φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η προσωπική πινελιά και τo ενδιαφέρον του φίλου μου Στέλιου, ήταν η βάση για τη μαγική τελετή της προηγούμενης εβδομάδας. Ευχαριστώ και πάλι!!!», έγραψε στην λεζάντα της.