Η τελευταία οικογενειακή εμφάνιση του Ντίνου Καρύδη πριν τον θάνατό του

Συγκινούν οι φωτογραφίες με τη σύζυγο του και τη κόρη του

Πηγή φωτογραφίας: NDP
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, ο γνωστός και πολυαγαπημένος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Ντίνος Καρύδης. Η είδηση αυτή βύθισε στο πένθος τοσο τους οικείους του όσο και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο (δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η κηδεία του μεγάλου ηθοποιού).

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πατέρας της επίσης γνωστής ηθοποιού, Σμαράγδα Καρύδη, την οποία απέκτησαν με την σύζυγό του, Τζούλια Αργυροπούλου. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram, συνεργάτη και φίλου του κ. Καρύδη.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη που ραγίζει καρδιές

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην λεζάντα της ανάρτησης για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, γράφει χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψακι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπήθηκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα’σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..».

Δείτε την ανάρτηση:


Η τελευταία κοινή εμφάνιση του Ντίνου Καρύδη με την σύζυγο του και την κόρη του

Ο Ντίνος Καρύδης πέρα από έναν από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό, ήταν και οικογενειάρχης. Ο ίδιος, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, είχε τον θεσμό της οικογένειας υψηλά στην ζωή του.

Τα τελευταία χρόνο λόγω της κατάστασης της υγείας του είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητες με τις δημόσιες εμφανίσεις του να είναι ελάχιστες.

Μάλιστα, η τελευταία του εμφάνιση χρονολογείται πέρυσι, τον Οκτώβριο του 2023 στο θέατρο Ήβη όπου παρευρέθηκε με την σύζυγο του για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία πρωταγωνιστούσε η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

Στο τέλος της παράστασης η οικογένεια πόζαρε αγκαλιασμένη, ενώ δίπλα τους βρισκόταν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Πηγή φωτογραφιών: NDP