Άγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί για καλό λόγο – Το συγκινητικό reunion των ηθοποιών

Δείτε εικόνες

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Μετά από αρκετό καιρό, ολόκληρο το cast της αγαπημένης ελληνικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε ξανά μαζί για μία πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή. Αφορμή ήταν η βάφτιση του γιου του Αλέξανδρου Καλπακίδη, ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο του «καφετζή» Παναγιώτη στην σειρά. Συγκεκριμένα, ο ίδιος και η σύζυγός του, Εύη Τσιαβαλιάρη, βάφτισαν τον γιο τους χθες, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι βάφτισε το αγοράκι Φίλιππο και όλοι οι αγαπημένοι τους συνεργάτες βρέθηκαν εκεί, για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Μάλιστα, ο Κωστής Σαββιδάκης, που έπαιζε τον ρόλο του παπα-Γρηγόρη, ευχήθηκε και αυτός, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, κάνοντας μια χιουμοριστική ανάρτηση, όπου έγραφε:

«Να σας ζήσει ο Φίλιππος αγαπημένη @evie_tsiaval και αγαπημένε @alkalpakidis , να τον καμαρώνετε, να είναι υγιής, τυχερός, και ευτυχισμένος. @danae_michalaki όσο για την κούκλα σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις. Όσα από τα μελισσάκια δεν έχετε δει τα δύο νέα μωρά να μαζευτούμε σιγά σιγά, είναι μία ωραία αφορμή να ανταμώσουμε, άιντε και αργήσαμε…».

Όπως βλέπουμε και μέσα από τις φωτογραφίες της βάφτισης, στο χαρμόσυνο γεγονός παρευρέθηκαν οι γνωστοί ηθοποιοί Θεοφανία Παπαθωμά, Δανάη Μιχαλάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Χρήστος Πλαΐνης.

Δείτε επίσης: Με μίνι φόρεμα και μπότες: Καμία σχέση με την Ουρανία από τις Άγριες Μέλισσες - Το παθιασμένο φιλί της Αμαλίας Καβάλη με τον σύντροφό της στο στόμα

Δείτε στιγμιότυπα από την βάφτιση: