Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί»

Η τεράστια διαφορά με το μισθό του Γιάννη Μπέζου

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία μίλησε ανοιχτά για την μακρόχρονη καριέρα της αλλά και τις απολαβές που έχει δει ανά τα χρόνια στον Γιανννη Βίτσα και το «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Μάλιστα, η 69χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», στην οποία ενσάρκωνε τον ρόλο της πεθεράς του Γιάννη Μπέζου.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα πόσα ήταν τα περισσότερα χρήματα που πήρε ποτέ από την τηλεόραση, η ίδια απάντησε: «Στο σίριαλ ‘Ευτυχισμένοι μαζί’ έπαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο και σημείωσε ότι δεν ήμουν από τους καλοπληρωμένους. Αλλά για μένα ήταν υπερβολικό πόσο εκείνη την εποχή. Σκέψου ότι μπορεί να έβγαζα και τρία επεισόδια την ημέρα. Μ’ αυτά τα λεφτά έζησα αρκετά χρόνια μετά».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνολικά στη σειρά υπήρχαν δύο κύκλοι και ο κάθε κύκλος είχε από 30 επεισόδια, αυτό σημαίνει ότι η Αλεξάνδρα Παντελάκη έλαβε συνολικά 60.000 ευρώ στο διάστημα των 2 ετών που συμμετείχε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Δείτε επίσης: «Στο τέλος του πρώτου ραντεβού είπα...» - Η επική ατάκα της Αλεξάνδρας Παντελάκη στον σύζυγό της

Πόσα χρήματα έπαιρνε ο Γιάννης Μπέζος για τις σειρές όπου πρωταγωνιστούσε

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μπέζος είχε αποκαλύψει πόσα χρήματα έχει πάρει από τις συμμετοχές του σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση. Όπως είπε ο ηθοποιός, έχει πάρει έως και 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο για πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει», αποκάλυψε ο ίδιος.

Αν και ο Γιάννης Μπέζος δεν μίλησε συγκεκριμένα για το «Ευτυχισμένοι Μαζί», είναι πιθανό το παραπάνω ποσό να αφορούσε τη συγκεκριμένη σειρά, αφού ήταν μια από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης και προβαλλόταν από ένα μεγάλο κανάλι. Κάτι τέτοιο θα επιβεβαίωνε και την δήλωση της κ. Παντελάκη, η οποία τόνισε ότι δεν ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς της σειράς.

Δείτε την πιο πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου: