Νάντια Μπουλέ: Ζει στο Λονδίνο και κάνει διεθνή καριέρα – Η περιοδεία σε 18 χώρες

Η παράσταση του Broadway και η ζωή της στο Λονδίνο

Ελένη Μπορμπόλη
instagram / nadia boyle
instagram / nadia boyle

Τον λόγο που θα παραμείνει για τον επόμενο τουλάχιστον 1 μήνα στο Λονδίνο μας αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός-παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, μέσα από ένα βίντεο ερωταπαντήσεων που ανέβασε στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιες και να εξασφαλίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε διεθνή παραγωγή του Broadway. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το διάσημο μιούζικαλ, Chicago, το οποίο θα πραγματοποιήσει πανευρωπαϊκή περιοδεία σε 18 συνολικά χώρες (Αυστρία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία κ.ά.). Στην Ελλάδα θα δούμε την παράσταση τον Οκτώβριο για περιορισμένες παραστάσεις.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Νάντια Μπουλέ, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνίδα ηθοποιός εντάσσεται στο δυναμικό παράστασης του Broadway! Για τις ανάγκες της περιοδείας, η Νάντια Μπουλέ θα χρειαστεί να μείνει στη βρετανική πρωτεύουσα για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, προκειμένου να γίνουν εντατικές πρόβες. Μαζί της βρίσκεται και η κόρη της, η οποία θα παραμείνει στο Λονδίνο για όλο το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η προετοιμασία, ενώ θα την ακολουθήσει και στην περιοδεία.

mpoyle-parastasi
instagram

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Νάντια Μπουλέ από το Λονδίνο:

Τι είπε η Νάντια Μπουλέ για τη ζωή στο Λονδίνο και την κόρη της

«Είμαι αρκετά εξοικειωμένη με τα αγγλικά, αλλά εννοείται πως είναι πιο δύσκολο να παίζεις σε άλλη γλώσσα. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και οι Άγγλοι συνάδελφοι δυσκολεύονται στην πρόζα γιατί πρέπει να έχουμε όλοι Αμερικάνικη προφορά!», απάντησε η Νάντια Μπουλέ, σε ερώτηση για το κατά πόσο έχει δυσκολευτεί που η παράσταση θα είναι στα αγγλικά.

mpoyle-londino
instagram

«Ο φόβος με απασχολεί χρόνια σαν συναίσθημα. Η ζωή είναι μία και μοναδική και συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Έχω την τύχη να είμαι καλά και να κάνω κάτι που αγαπώ, οπότε στη ζυγαριά των συναισθημάτων, υπερτερεί η ευγνωμοσύνη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Την έχω μαζί μου! She’s living the London life”». Όταν ρωτήθηκε για το αν η κόρη της ξεκίνησε παιδικό σταθμό, η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ αποκάλυψε πως «Η μικρή κάνει περιοδεία φέτος».

mpoyle-kori
instagram

Υπενθυμίζουμε ότι η Νάντια Μπουλέ έχει μια κόρη περίπου 3,5 ετών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της την συνοδεύει σε ένα από τα πολλά ταξίδια της στο εξωτερικό, καθώς η ίδια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: "Πότε πήγε 2 χρονών;' Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου», είχε πει η Νάντια Μπουλέ (δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ).

Η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της:



Η πολύχρονη σχέση της με τον Γιώργο Ισαάκ

Η Νάντια Μπουλέ, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια μια σχέση ζωής με τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ, ο οποίος είναι και ο πατέρας της κόρης της, της μικρής Σεμέλης.

Το ζευγάρι έχει μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει να παντρευτούν. Σε παλαιότερη συνέντευξη, η παρουσιάστρια ηθοποιός είχε εξηγήσει το γιατί:

«Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από πολύ μεγάλη σταθερότητα, έχω ανάγκη να μην αλλάζουν τα πράγματα, ποτέ σε καμία μου σχέση δεν έχω πιστέψει ποτέ σε κάτι παραμυθένιο. Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, είμαι με έναν άνθρωπο, που τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά, αλλά δεν νιώθω, ότι ζω κάτι, που είναι κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο.

Ο γάμος δεν είναι κάτι, που επιθυμούσα ποτέ και ευτυχώς ούτε ο σύντροφός μου, οπότε σε αυτό συμφωνήσαμε δεν είχαμε ποτέ θέμα. Αν αυτό το πάρτι, το παραδοσιακό είναι κάτι, εσένα σου δίνει μέσα σου ή στην οικογένειά σου, στη δική μας την περίπτωση δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν ήταν ούτε στις επιθυμίες των οικογενειών μας, ούτε στις δικές μας. Απλά εγώ όταν ακούω γάμος, σκέφτομαι κατευθείαν διαζύγια, έχω πρόβλημα το ξέρω και δεν το επιθυμώ για κανέναν. Η λέξη του γάμου μου εμένα μου προκαλεί ένα πωπω, θα τρέχουν στα δικαστήρια να χωρίσουνε», είχε πει η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: