Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου έχει γίνει μια κούκλα

Οι σπουδές, η υποκριτική και η ζωή μετά το θάνατο του μπαμπά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου έχει γίνει μια κούκλα

Ήταν 1995 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου και ερωτεύτηκαν βαθιά. Στις 2 Αυγούστου του 1996 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα (δείτε φωτογραφία), ενώ το 2001 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρία, ο καρπός του έρωτά τους και η μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή που σήμερα είναι 24 ετών.

Ο "πρίγκιπας" του ελληνικού τραγουδιού δεν σταματούσε να δείχνει την αγάπη που είχε για την μονάκριβη κόρη του που όταν ήρθε στον κόσμο τους γέμισε ευτυχία. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές τους ήταν πατέρας και κόρη είχαν τραγουδήσει μαζί. Σε μια από τις συναυλίες του είχε ερμηνεύσει για χάρη της Μαρίας Βοσκοπούλου, που επίσης σιγοτραγουδούσε, το «Λουλουδάκι μου», που, όπως φαίνεται, είχε μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν η Μαρία έχασε τον πατέρα της. Στην κηδεία του ράγισαν καρδιές τα δάκρυα της (δείτε εικόνες από το τελευταίο αντίο). Μαζί με την μητέρα της όμως, κατάφεραν να πατήσουν στα πόδια τους και να προχωρήσουν μπροστά έχοντας πάντα τις πιο όμορφες αναμνήσεις από εκείνον.

Οι αναρτήσεις που έχει κάνει για τον μπαμπά της είναι πολύ συγκινητικές και πάντα γράφει για εκείνον τα πιο συγκινητικά λόγια.

Μαρία Βοσκοπούλου Τόλης Βοσκόπουλος κόρη

Η ζωή σήμερα της Μαρίας Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου
maria_voskopoulou/Instagram

Η Μαρία Βοσκοπούλου σπούδασε επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, ωστόσο αυτό που την τράβηξε είναι η υποκριτική. Μάλιστα το 2020 την είδαμε στην σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερα μας χρόνια, όπου απέσπασε πολύ καλές εντυπώσεις.

«Οταν συζητούσα με τον πατέρα μου στην Γ’ Λυκείου τι θα κάνω στη ζωή μου, μου είχε πει «Δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη δουλειά εσύ παιδί μου. Θα κάνεις αυτό», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της, ενώ έχει δηλώσει πως θα ήθελε μελλοντικά αυτά τα δυο (οι σπουδές της και η υποκριτική) να συνδυαστούν.

Ιδιαίτερη είναι και η σχέση που έχει με την Άντζελα Γκερέκου. Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής μητέρα και κόρη είναι αχώριστες. Μάλιστα, πολλές είναι και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους με πιο πρόσφατη αυτή στο Ηρώδειο.

Στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή. Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως για παράδειγμα το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

Μαρία Βοσκοπούλου

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που βλέπει την Ακρόπολη με μεγάλο σαλόνι και ξύλινα πατώματα. Επικρατούν τα γήινα χρώματα και οι vintage πινελιές ακόμη και στους τοίχους που κοσμούν οι κομψοί πίνακες. Ένας καθρέφτης κρεμαστός, δίνει μια πιο vintage διάθεση και φωτίζει τον εσωτερικό χώρο του σαλονιού.

Το διαμέρισμα της Μαρίας Βοσκοπούλου επίσης, διαθέτει μπαλκόνι με φυτά και φωτάκια.

Μαρία Βοσκοπούλου