Δεν τραβάει το My Style Rocks: Όλα βαρετά, μας λείπει και ο Λάκης Γαβαλάς

Λάκη γύρνα πίσω!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τραβάει το My Style Rocks: Όλα βαρετά, μας λείπει και ο Λάκης Γαβαλάς

Με άσχημα νέα ξεκίνησε η πρεμιέρα του My Style Rocks με τα νούμερα στην τηλεθέαση να είναι μονοψήφια (δείτε εδώ τα ποσοστά). Ο κόσμος δεν ακολούθησε και φταίνε πολλά...

Η κριτική επιτροπή (Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργος Καράβας, Στέλιος Κουδουνάρης) δεν τραβάει...Οι άνθρωποι κάνουν δημόσιες σχέσεις και μοιάζουν να κάνουν αγγαρεία. Ίντριγκα δεν βγαίνει με τίποτα και τα άτομα που έχουν διαλέξει από το κάστινγκ μπορεί να έχουν να που ιστορίες αλλά το κοινό βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια.

Για παράδειγμα την πρώτη ημέρα των bootcamps συγκίνηση προκάλεσε η διαγωνιζόμενη που πέρασε καρκίνο, ενώ είδαμε και συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή (δείτε τα highlights). Πέρα λοιπόν ελάχιστων γυναικών, όλοι σχολίασαν στο twitter/X πως το παιχνίδι είναι υποτονικό και.. βαρετό.

Το παιχνίδι προχωράει χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η ιστορία κάνει μπαμ στα νούμερα που δεν λένε να δώσουν μια προοπτική. Για παράδειγμα χθες Σάββατο 14/9 που ήταν η δεύτερη ημέρα των bootcamps, τα ποσοστά παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, αφού και τα highlights σε σύγκριση με την πρώτη ημέρα ήταν... ελάχιστα (δείτε εδώ). Φανταστείτε δηλαδή πόσο βαρετό ήταν το επεισόδιο...

Λάκη γύρνα πίσω στο My style rocks!!

My Style Rocks Λάκης Γαβαλάς

Αυτοί που γνωρίζουν λένε πως αν το παιχνίδι χωρίς ανταγωνισμό κάνει μονοψήφια τι θα γίνει μόλις αρχίσουν τα δύσκολα του ανταγωνισμού. Εξαίρεση η Κατερίνα Καραβάτου που κάνει φιλότιμες προσπάθειες η κοπέλα να σώσει την κατάσταση αλλά στο τέλος την παίρνει το ποτάμι την αδιαφορίας.

My Style Rocks Κατερίνα Καραβάτου

Εμάς εδώ στο Youweekly μας λείπει ο Λάκης Γαβαλάς η ένας κριτής σαν τον Λάκη Γαβαλά. Ο συγκεκριμένος είναι έτη φωτός μπροστά στην μόδα και έτσι μαθαίνουν τα κορίτσια αλλά και το κοινό από το σπίτι του. Λάκη γύρνα η έστω τηλεφώνα!!!