Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής, Κώστας Καρουσάκης

Η τελευταία φωτογραφία πριν φύγει από τη ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής, Κώστας Καρουσάκης

Ο Κώστας Καρουσάκης ήταν ένας επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης. Το όνομα του τραγουδιστή συνδέθηκε με την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή. Όλα ξεκίνησαν από το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε στην Κυψέλη.

Στις 24 Φεβρουαρίου 1973, ο Κοεμτζής πήγε με την παρέα του και τον αδελφό του Δημοσθένη να διασκεδάσουν στο μαγαζί. Ο αδερφός του έκανε παραγγελιά τις Βεργούλες του Μάρκου Βαμβακάρη και σηκώθηκε να χορέψει. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού δύο αστυνομικοί παρενόχλησαν επιδεικτικά τον Δημοσθένη την ώρα που χόρευε και ο Νίκος Κοεμτζής σηκώθηκε και σκότωσε με σουγιά 3 ανθρώπους (τους δύο αστυνομικούς και άλλο ένα άτομο από την παρέα τους), ενώ τραυμάτισε και άλλους επτά.

Το 1974 ο Κώστας Καρουσάκης άνοιξε το δικό του κέντρο με το όνομα "Καρουσάκης" στις Τζιτζιφιές Αττικής. Από το μουσικό σχήμα περάσαν πολλοί λαϊκοί καλλιτέχνες της εποχής και άλλοι που βρίσκονταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Όπως για παράδειγμα οι: Ρένα Βιολάντη, Αντύπας, Κατερίνα Στανίση, Νάγια Τρώνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κική Ασημακοπούλου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Μαρίνα Βλαχάκη, Κώστας Κόλλιας, Σπύρος Δεναξάς, το μπαλέτο της Έρρικα Μπρόγιερ, Τέρης Χρυσός, Άντζελα Δημητρίου και άλλοι.

Η ανακοίνωση για το θάνατο του Κώστα Καρουσάκη

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε από την κόρη του Ελένη Καρουσάκη η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και ασχολείται με το τραγούδι. Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σήμερα Κυριακή 15/9.

«Καλό παράδεισο πατέρα. ΜΑΧΗΤΗΣ μέχρι το τέλος! Σ’ΑΓΑΠΩ....», έγραψε στην ανάρτηση της αποχαιρετώντας τον και δημόσια.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Λευτέρης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 67 ετών - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Κώστας Καρουσάκης πέθανε