Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Χαζομαμά" με ζωή σαν παραμύθι

Τα δυο παιδιά, ο γάμος με τον Σταθοκωστόπουλο και η καριέρα στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
konstantinaspyropoulou/Instagram
konstantinaspyropoulou/Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μαμάδες της ελληνικής showbiz. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, ήταν όνειρο της να δημιουργήσει τη δική της δεμένη οικογένεια, κάτι που σήμερα έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει. Οι δυο γιοι της, καρποί του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι και οι μεγάλες της αδυναμίες.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Παντού έχουμε πάει με το μωρό, είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, να το κάνεις και μετά. Το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου. Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στη Ρόδο. Η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια από πάνω», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της για την καθημερινότητα της με το γιο της πριν ακόμα αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι της.

Η ζωή της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο και τα παιδιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου τον άνθρωπο με τον οποίο μπορεί και θέλει να κάνει οικογένεια. Συνειδητοποιημένοι και οι δυο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πολύ δεμένη οικογένεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2022 με πολιτικό γάμο (δείτε φωτογραφίες με το λευκό της φόρεμα) όταν ακόμα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο Βλάσσης γεννήθηκε τον Γενάρη του 2023 και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του.

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος βίωσαν στα βαφτίσια μια πολύ όμορφη ημέρα για τους ίδιους, καθώς η συγκίνηση που έγιναν γονείς και βλέπουν το γιο τους να μεγαλώνει ήταν μεγάλη. Η διακόσμηση και το όλο σκηνικό είχε σχολιαστεί με τα καλύτερα λόγια από τις εκπομπές (δείτε εδώ εικόνες).

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παιδιά

Η οικογένεια της ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του δεύτερου γιου της που θα πάρει το όνομα του πατέρα της, Βασίλη και ετοιμάζουν σιγά σιγά τη βάφτιση του. Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν θα παντρευτούν με θρησκευτικό.

Το youweekly.gr συγκέντρωσε φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την ζωή της μετά τον ερχομό των παιδιών της και το γάμο της και σας τις παρουσιάζει.


Τι συμβαίνει με την τηλεόραση όμως;

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της έχουν "παγώσει" προς το παρόν καθώς κύρια προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της και το μεγάλωμα των παιδιών της. Ωστόσο, έχει δεχθεί κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τελειώσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε με το modeling. Στην τηλεόραση ξεκίνησε από το 2007 και έπειτα κάνοντας διάφορα διαφημιστικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε ρόλο συμπαρουσιάστριας την είδαμε τη σεζόν 2012-2014 στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά του ALPHA - την πρώτη χρονιά παρουσίασε η Γερμανού και την πρώτη η Καραβάτου. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε η ίδια παρουσιάστρια στην εκπομπή Σπίτι μου, σπιτάκι μου μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Μετά το τέλος της εκπομπής και έχοντας ένα άσχημο όνομα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια λόγω της συμπεριφοράς της όσο ήταν παρουσιάστρια, επέστρεψε στην τηλεόραση λαμβάνοντας συμμετοχή στο Survivor με τον κόσμο να την λατρεύει.

Τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, ενώ η σεζόν 2021-2022 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Κάτι Ξαναψήνεται που ήταν και η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση καθώς μετά αφιερώθηκε στα παιδιά της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου