Ανθή Βούλγαρη: Ασύλληπτο ξέσπασμα από την παρουσιάστρια του MEGA - «Πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα;»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για το πρόσφατο περιστατικό όπου παραλίγο να είχαμε νέα σύγκρουση τρένων, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 50 άνθρωποι ανάμεσα τους πάρα πολλοί φοιτητές.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13/9 αμαξοστοιχία με επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παραλίγο να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Αθήνα. Την κατάσταση έσωσαν ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας προς το αεροδρόμιο όταν άκουσαν πως δόθηκε η εντολή αναχώρησης της αμαξοστοιχία που ερχόταν από το Κιάτο και ακινητοποίησαν τα τρένα 500 μέτρα πριν μπουν στην μονή γραμμή.

«Περί τις 09:13 η αμαξοστοιχία 1210, με προορισμό το Αεροδρόμιο, έλαβε σήμα αναχώρησης από τον σταθμό Αθηνών. Ενόσω η αμαξοστοιχία 1210 είχε αρχίσει να κινείται προς τον ΣΣ Αγίων Αναργύρων, έλαβε εντολή από το ΣΚΑ να ξεκινήσει με κατεύθυνση προς ΣΣ Αθηνών η αμαξοστοιχία 1307 προερχόμενη από το Κιάτο.

Ο Σταθμάρχης των Αθηνών και ο μηχανοδηγός της 1210, ακούγοντας την εντολή αναχώρησης που έδωσε το ΣΚΑ στην αμαξοστοιχία 1307, επικοινώνησε ο πρώτος μέσω GSM-R με το ΣΚΑ, όπου και δόθηκε άμεσα εντολή ακύρωσης της εντολής κίνησης της αμαξοστοιχίας 1307 προς ΣΣ Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα και ο μηχανοδηγός της 1210 επικοινώνησε μέσω VHF με τον μηχανοδηγό της 1307 και τον ενημέρωσε ότι ήδη κινείται προς ΣΣ Αγίων Αναργύρων.

Ταυτόχρονα σχεδόν ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας 1307 αντελήφθη την κατάσταση και ακινητοποίησε τον συρμό, αμέσως, μόλις είχε εξέλθει του ΣΣ Αγίων Αναργύρων και σε απόσταση 500μ. προτού εισέλθει στην μονή γραμμή» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΣΕ.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για το περιστατικό

Η Ανθή Βούλγαρη η οποία έχει συναντήσει ανθρώπους που επέζησαν από την τραγωδία - με αφορμή το ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί - προχώρησε σε μια ανάρτηση χείμαρρο.

«Ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, στο παρά ένα δεν είχαμε σύγκρουση τρένων πριν από μερικές ημέρες και ακόμα οι κατέχοντες θέσεις μιλάνε για σατανικές συμπτώσεις. Πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα;», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ανθή Βούλγαρη ξέσπασμα