Γιώργος Λιάγκας: Για προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου πριν την πρεμιέρα του Πρωινού

Η ανάρτηση λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην Τήνο βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στην καθημερινότητα του για την πρεμιέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Στο προφίλ του λοιπόν στο Instagram έκανε διάφορες αναρτήσεις για το ταξίδι του στο οποίο ήταν μαζί και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Μάλιστα, για να πάει καλά η νέα τηλεοπτική χρονιά πήγε στην Παναγία της Τήνου για να προσκυνήσει. Ο παρουσιαστής έχει σπίτι στο νησί εδώ και χρόνια και κάθε καλοκαίρι το επισκέπτεται τόσο με φίλους όσο κι μαζί με τα παιδιά του όπου περνάει χαλαρές στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από την Παναγία της Τήνου μαζί του και η Πετρογιάννη

Γιώργος Λιάγκας Παναγία Τήνου

Αφού λοιπόν προσκύνησε λίγες ώρες αργότερα ήταν καλεσμένος σε γάμο που έγινε στο νησί. Δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο μαζί με την συνεργάτιδα του η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η αποκάλυψη πως είναι έγκυος, έγινε πριν από μερικές εβδομάδες μέσα από ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram της - δείτε την εδώ.

«Είχαμε μιάμιση ημέρα πριν την έναρξη του Πρωινού. Είμαστε οι 3 από όλους όσοι θα είμαστε στο πάνελ του Πρωινού. Ένας, δυο... τρεις», είπαν για την εγκυμοσύνη.

Γιώργος Λιάγκας Φωτεινή Πετρογιάννη

Αυτό είναι το σπίτι του στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας επίσης, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Λιάγκας σπίτι Τήνος