Άκης Πετρετζίκης: Το εύκολο και υγιεινό κολατσιό που ετοιμάζει για τον γιο του, Αχιλλέα

Το ιδιαίτερο τοστ που τρώει ο γιος του στο σχολείο

Ελένη Μπορμπόλη
tikok  / akis petretzikis
tikok / akis petretzikis

Ένα πολύ εύκολο, αλλά νόστιμο και πάνω απ’ όλα υγιεινό κολατσιό ετοιμάζει ο Άκης Πετρετζίκης για να πάρει στο σχολείο ο γιος του, Αχιλλέας. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σχολικά γεύματα, το γνωστό σε όλους μας τοστ, ωστόσο ο διάσημος σεφ κάνει φυσικά κάποιες παραλλαγές και προσθήκες στο τάπερ του παιδιού του, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα απολαύσει ένα εύγεστο και ισορροπημένο γεύμα.

«Η καλή σχολική χρονιά από το πρωί φαίνεται! Το ταπεράκι του Αχιλλέα είναι έτοιμο», ανέφερε ο Άκης Πετρετζίκης δείχνοντας το ιδιαίτερο τοστ μαζί με τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα που συμπληρώνουν το τάπερ του γιου του.

Δείτε επίσης: MasterChef: Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι νικητές του παιχνιδιού

Το κολατσιό που ετοιμάζει ο Άκης Πετρετζίκης στον γιο του

Ο σεφ παίρνει δύο φέτες ψωμί του τοστ και κόβει με φορμάκια σχήματα (ο ίδιος έχει επιλέξει αστεράκια, καθώς είναι τα αγαπημένα του Αχιλλέα). Στη συνέχεια, απλώνει επάνω στο ψωμί μαγιονέζα και έπειτα προσθέτει μια φέτα γαλοπούλα, μια φέτα τυρί, μια φέτα μαρούλι και ντομάτα.

Εκτός από το τοστ, ο Άκης Πετρετζίκης έχει βάλει μέσα στο ταπερ το αγαπημένο φρούτο του γιου του (κομματάκια μήλου) και τους αγαπημένους του ξηρούς καρπούς (καρύδια και αμυγδαλόψιχα).

Δείτε βήμα – βήμα τη διαδικασία:

Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 130.000 προβολές στο Tiktok.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης έχει δύο παιδιά, των 3,5 περίπου ετών Αχιλλέα και την δίχρονη Ακυλίνα.