Νίκος Μουτσινάς: Βόλτα με τη Ζέτα Μακρυπούλια σε σκάφος λίγο πριν τις πρεμιέρες των εκπομπών τους

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μερικές τελευταίες στιγμές χαλάρωσης αποφάσισαν να περάσουν οι Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια, λίγες ημέρες πριν από τις πρεμιέρες των εκπομπών τους. Οι δύο παρουσιαστές - ηθοποιοί είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια και συχνά περνούν χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Όπως φαίνεται μέσα από το σχετικό βίντεο που ανέβασαν στο Instagram με την μορφή story, τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύουν την θάλασσα και έτσι διάλεξαν ένα μικρό σκάφος για να κάνουν μερικές βόλτες στην θάλασσα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram:

Πού θα δούμε φέτος τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια

Επίσημη είναι πλέον η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πριν από λίγο ο ALPHA κυκλοφόρησε το trailer της επερχόμενης βραδινής του εκπομπής, η οποια θα έχει τον τίτλο «Βραδιάτικα».

Το trailer σίγουρα έχει την αίσθηση του βραδινού, για την οποία μας προδιαθέτει και ο τίτλος. Παρουσιάζεται ο Νίκος Μουτσινάς να οδηγεί μέσα στη νύχτα στους δρόμους της Αθήνας. Στο πλευρό του, η επί ετών συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου, η οποία φαίνεται να πανηγυρίζει... «Βραδιάτικα» (δείτε το trailer εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες εβδομάδες πριν, ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση για την νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

«Ανάμεσα στον ξέφρενο πανηγυρισμό, μια λέξη διακρίνουμε: Έρχομαι! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. 'Νίκος Μουτσινάς βραδιάτικα', έρχεται στον Alpha! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο. Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα. Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».

Όσον αφορά την Ζέτα Μακρυπούλια, η παρουσιάστρια επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά με το Ρουκ Ζουκ (Δείτε το σχετικό trailer και την ανακοίνωση του καναλιού εδώ).