Ελένη Βουλγαράκη: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Μπορεί να τους χωρίζουν 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κοινά σχέδια για το μέλλον του και βλέπει αυτή τη σχέση πάρα πολύ σοβαρά.

Τι συμβαίνει με Βουλγαράκη - Ιωαννίδη;

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρήκε στο πρόσωπο της παρουσιάστριας τον άνθρωπο του και έτσι πήρε την απόφαση να την γνωρίσει στην οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη οι γονείς του όχι μόνο την συνάντησαν αλλά και την καμαρώνουν.

Μάλιστα και εκείνος έχει γνωρίσει την οικογένειας της Ελένης Βουλγαράκη. Άλλωστε οι μένουν μαζί σε σπίτι στα βόρεια προάστια.

Δείτε επίσης: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Η έντονη αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη σε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ελένη Βουλγαράκη Φώτης Ιωαννίδης

Η εξομολόγηση του Φώτη Ιωαννίδη για την Ελένη Βουλγαράκη

Σε συνέντευξη στη Λίλα Κουντουριώτη στην εκπομπή «Game Time» στο Youtube, ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα στη ζωή του και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη σύντροφό του και τον δεσμό τους, ενώ έκανε μία αναφορά και στον τραυματισμό του.

Όταν ρωτήθηκε αν διαβάζει όσα γράφονται στα social media για τον ίδιο, απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν διαβάζω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, σημείωσε: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά και αυτό έχει σημασία νομίζω».

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Το τρυφερό φιλί στις διακοπές τους στην Ίο (Φωτογραφία)