Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο πλατό του Mega Σαββατοκύριακο - «Θα είναι θρησκευτικός γάμος»

«Με παπά και με κουμπάρο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο πλατό του Mega Σαββατοκύριακο - «Θα είναι θρησκευτικός γάμος»

Ένας γάμος ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο 14/9 στον αέρα της εκπομπής Mega Σαββατοκύριακο με παρουσιαστές την Στέλλα Γκαντώνα και τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Ο καλεσμένους τους ανακοίνωσε πως παντρεύεται μέχρι το τέλος του 2024 και βεβαίως θα είναι καλεσμένοι.

Αυτός είπε στο Mega Σαββατοκύριακο πως παντρεύεται

«Θα σας καλέσω στον γάμο μου το 2024 με παπά και με κουμπάρο. Να τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θα είναι θρησκευτικός γάμος. Θα τα πούμε όλα στην ώρα του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επιβεβαίωσε την είδηση που κυκλοφορούσε πως παντρεύεται με την σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες (δείτε εδώ πότε λέγεται πως θα γίνει το μυστήριο).

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για το γάμο του

Πώς γνωριστήκατε;

Σε κοινή παρέα φίλων.

Θυµάστε πώς έγινε η πρόταση γάµου;

Στο σπίτι… Αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι µια πολύ προσωπική στιγµή, που θα ήθελα να τη θυµόµαστε µόνο εγώ κι εκείνη.

Έχετε σκεφτεί πώς θα είναι ο γάµος, µιας και είστε και ο δήµαρχος Αθηναίων; ∆ώστε µας κάποια λεπτοµέρεια.

Το δίληµµα είναι δηµαρχείο ή Θήβα, από όπου κατάγεται η Γεωργία. Ανεξάρτητα από το µέρος, θα µου άρεσε ο γάµος να είναι απλός, µε αγαπηµένους φίλους, τις οικογένειές µας και να ακολουθήσει γλέντι µε πολλή µουσική και χορό. Τις λεπτοµέρειες τις αφήνω στη Γεωργία. Αλλωστε, δεν έχει σηµασία το πώς και το πού, αλλά ποιον άνθρωπο επιλέγεις για να περάσεις µαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου.

Η συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη για το Secret