Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο - Ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε έξοδό τους

Πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η είδηση βγήκε στις αρχές του Αυγούστου και αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα με βίντεο που κυκλοφόρησε και τους δείχνει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει για τη σχέση τους αφού είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν την τηλεόραση, ωστόσο, οι αναρτήσεις που έχουν κάνει φανερώνει το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Το φετινό τους καλοκαίρι το πέρασαν όλο μαζί κάνοντας ταξίδια σε διάφορα νησιά στην Ελλάδα, ενώ επισκέφθηκαν και το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ρώμα ζώντας τον έρωτά τους - δείτε φωτογραφίες.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση Φιντιρίκου - Νικολαΐδη στο Instagram

Το βράδυ της Παρασκευής 13/9 Μελίνα και Δημήτρης διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Νικολαΐδη Φιντιρίκος σχέση

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελίνα δεν είναι η μόνη που προχώρησε μετά τον χωρισμό της.... Περίπου 2,5 μήνες μετά τον χωρισμό του από την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με την νέα του σύντροφο. Την πρώτη δημόσια ανάρτηση που φανερώνει ότι έχει μπει σε νέα σχέση, ο επιχειρηματίας και γυμναστής την έκανε μέσα από ένα story που ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram.

Αξίζει να τονίσουμε ότι εάν και το story ανέβηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου το πρωί, μέσα σε μερικές ώρες είχε εξαφανιστεί από το προφίλ του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος επέλεξε να το σβήσει χειροκίνητα, καθώς κανονικά τα stories στο Instagram διαρκούν ένα 24ωρο.

Η μελαχρινή κοπέλα που απεικονίζεται στο συγκεκριμένο story είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αεροσυνοδός και παρευθρέθηκε ως συνοδός του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη σε γάμο ενός φίλου του στην Τήνο. Στο συγκεκριμένο γάμο, μάλιστα, ο γυμναστής είχε τον ρόλο του κουμπάρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

vandi