Αλεξάνδρα Νίκα: Πότε γεννάει η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις στη ζωή του περνάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς εκτός του ότι "σκίζει" στα επαγγελματικά του με το όνομα του να ακούγεται σε όλη την Ευρώπη και να τραγουδάει στα πιο μεγάλα στάδια, πρόκειται να γίνει και για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, της γνωστής οικογένειας με τα αλλαντικά, περιμένει το πρώτο τους παιδάκι. Πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφόρησε λίγο μετά τα MADVMA, ωστόσο όπως κυκλοφορούν ρεπορτάζ είναι σίγουρο με την επιχειρηματία να περιμένει το αγοράκι τους (δείτε πως θα το ονομάσουν).

Πότε γεννάει η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Σολδάτου στο ένθετο Secret, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα αναμένεται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό δεν θέλουν να μιλάνε σε εκπομπές και δημοσιογράφους. Μάλιστα, μπορεί η εγκυμοσύνη να θεωρείται κάτι σίγουρο, ωστόσο κανείς από τις δυο οικογένειες δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Αλεξάνδρα Νίκα Κωνσταντίνος Αργυρός

Πότε θα μιλήσει ο Αργυρός;

Ο τραγουδιστής αναμένεται να ανοίξει την καρδιά του στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα για πράγματα που δεν έχει πει ποτέ και συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Νίκα. Θυμίζουμε ότι η σύντροφός του είναι στον 7ο μήνα και περιμένει αγοράκι, το οποίο θα ονομάσουν Βασίλη, από τον πατέρα του Αργυρού.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023, μετά από ένα κοινό ταξίδι τους στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Είναι δηλαδή πάνω από 1,5 χρόνο μαζί, παρόλο που δεν υπάρχουν κοινά τους στιγμιότυπα δημοσιευμένα είτε στα social media είτε στα περιοδικά.