Τώρα Μαζί: Πρεμιέρα για την Φώσκολου στο πλευρό του Χαριτάτου - «Σε πλήρωσε κανείς; Σε πλήρωσα εγώ πριν...»

Τα πρώτα λόγια μετά την ξαφνική παραίτηση της Ευλαμπίας Ρέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τώρα Μαζί: Πρεμιέρα για την Φώσκολου στο πλευρό του Χαριτάτου - «Σε πλήρωσε κανείς; Σε πλήρωσα εγώ πριν...»

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η ξαφνική παραίτηση της Ευλαμπίας Ρέβη από το OPEN μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Τώρα Μαζί (δείτε τι συνέβη). Το κανάλι ωστόσο βρήκε γρήγορα την αντικαταστάτρια της. Σήμερα Σάββατο 14/9 λοιπόν, η Χρύσα Φώσκολου έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου.

Για φέτος αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής εκπομπή του σταθμού και υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με χαμόγελο και κέφι. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι αστείες στιγμές και τα πειράγματα.

Η πρεμιέρα της Φώσκολου στο πλευρό του Χαριτάτου

«Λένε ότι τύχη είναι για όλους μας η αιτία και η παρουσία. Εδώ υπάρχει αιτία, Τώρα Μαζί, τεχνικοί, δημοσιογράφοι, όλοι μαζί. Υπάρχει όμως και παρουσία... Και είμαι πολύ τυχερός, είναι η Χρύσα Φώσκολου. Να το πω όπως το σκέφτομαι, υπέροχη κυρία, του ρεπορτάζ, μαχητική, αποφασιστική και ότι πρέπει για μια καλή παρέα. Όλοι σε ευχαριστούμε», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος και υποδέχτηκε στη συνέχεια την συμπαρουσιάστρια του η οποία μπήκε με το δεξί στο πλατό ενώ έπαιζε το κομμάτι "Pretty Woman".

«Εγώ σας ευχαριστώ όλους για όλη αυτή την εβδομάδα που χρειάστηκα έτσι λίγο παραπάνω αγάπη και φροντίδα. Θα είμαστε μαζί τώρα;», του απάντησε η Χρύσα Φώσκολου.

«Θα είμαστε μαζί!» ανταποκρίθηκε και δεν σταμάτησε να την καλοπιάνει με τα πιο όμορφα λόγια.

«Τόσο καλά λόγια; Σε πλήρωσε κανείς; Σε πλήρωσα εγώ πριν μπούμε; Τόσο καλά λόγια που λες σήμερα για μένα», ήταν η αντίδραση της με ξέσπασε σε γέλια.