Άρης Σοϊλέδης: Έτσι του ευχήθηκε η σύντροφός του Μαριλίνα Κυπαρίσση για την ονομαστική του εορτή

Η τρυφερή φωτογραφία τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ονομαστική του γιορτή είχε σήμερα (13/9) ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής βαφτίστηκε Αριστείδης και πέρασε αυτή την ξεχωριστή μέρα με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση, που δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια με έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο.

Το ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του κρατούσε χαμηλούς τόνους, σε σημείο που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν πως χώρισαν. Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση, ωστόσο, πλέον δείχνουν ανοιχτά την τρυφερότητα και την υποστήριξη που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Ευχές από καρδιάς για την ονομαστική γιορτή του Άρη Σοϊλέδη

Η Μαριλίνα ανέβασε ένα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη της με λιτά, αλλά ουσιαστικά λόγια. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία του Άρη Σοϊλέδη, στην οποία έγραψε «Happy Name Day», συνοδεύοντάς την με μία λευκή καρδιά.

Άρης Σοϊλέδης: Έτσι του ευχήθηκε η σύντροφός του Μαριλίνα Κυπαρρίση για την ονομαστική του εορτή

Αν και βαφτίστηκε Αριστείδης, έχει καθιερωθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου με το υποκοριστικό Άρης. Η σύντροφός του, Μαριλίνα, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, υποστηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Το ίδιο κάνει κι εκείνος.

Τον Δεκαπενταύγουστο, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην καλή του, μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με το μπικίνι της σε παραλία της Μυκόνου, εφόσον εκείνη εργάζεται στο νησί στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού, της έγραψε: «Να σε χαίρομαι».

Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο, νησί όπου ζούσε κι εργαζόταν η γοητευτική σύντροφος του πρώην ποδοσφαιριστή τους τελευταίους μήνες. Από εκεί μοιράζονταν updates από την όμορφη καθημερινότητά τους μαζί, και συνήθως αγκαλιασμένοι κάτω από τον καυτό ήλιο. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, φαίνεται πως κι εκείνος έχει προχωρήσει τη ζωή του για τα καλά, όπως κι εκείνη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.