Κέιτ Μίντλετον: Έτσι συμπεριφέρεται στο προσωπικό του παλατιού - Τι αποκάλυψε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ

Το αληθινό πρόσωπο της πριγκίπισσας

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram/princeandprincessofwales
Instagram/princeandprincessofwales

Η Κέιτ Μίντλετον είναι ένα από τα πιο εξέχοντα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και, όπως θα ήταν αναμενόμενο, η αναγκαστική απουσία από τα καθήκοντά της λόγω της περιπέτειας με την υγεία της, έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό.

Η πριγκίπισα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας των Εθνών ήταν πάντοτε ιδιαίτερα δημοφιλής, ωστόσο τους τελευταίους μήνες η δημοτικότητά της και το ενδιαφέρον του κοινού για την ζωή της έχει αγγίξει νέα ύψη.

Τι είπε ο πρώην βασιλικός μπάτλερ για την Κέιτ Μίντλετον

Αν και η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ιδιαίτερα ευγενική μπροστά στις κάμερες, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν υποθέσει ότι όταν τα φώτα σβήνουν, η ίδια δίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Τις φήμες αυτές, ωστόσο, διαψεύδει ο πρώην βασιλικός μπάτλερ, Γκραντ Χάρολντ, μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του.

«Η Κέιτ ήταν πάντα πολύ προσιτή και φιλική. Έκανε αστεία με όλους, και ήταν πάντα χαμογελαστή. Αυτή η στάση την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ των υπαλλήλων του παλατιού», αποκάλυψε ο ίδιος.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Με ένα συγκινητικό βίντεο και ένα ακόμα πιο συγκινητικό μήνυμα, η Κέιτ Μίντλετον και το παλάτι ανακοίνωσαν πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες που έκανε, αρκετούς μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο στομάχι τον Ιανουάριο του 2024 και, όπως αποκάλυψε η ίδια μερικούς μήνες αργότερα, οι γιατροί εντόπισαν την παρουσία καρκίνου στο σώμα της. Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, αλλά οι γιατροί συνέστησαν στην πριγκίπισσα να προχωρήσει σε προληπτικές χημειοθεραπείες, τις οποίες ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Mirror.

Στο 3 λεπτών βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X, το πριγκιπικό ζευγάρι παρουσιάζεται να αγκαλιάζει και να παίζει με τα παιδιά του στο δάσος του Νόρφολκ. Η οικογένεια φαίνεται χαρούμενη και ξέγνοιαστη (δείτε αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε η Κέιτ Μίντλετον μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών της εδώ).

Δείτε το βίντεο: